СП до Lovy1 tinka-mace Primadonna и до ariela09 cresa-jagoda и СП бек до rici.aaaaa Еве за сите на жештинава добро ќе ни дојде
јас сум тим А ама кога ги здогледав јогутчињава ммм ептен ми се пријаде па си реков да ти украдам некоја а
N.Kety да не си скарана со фемина?те нема никаде фалиш,а и муабетчињата за Италија или можеби на одмор си
Сп до: Primadonna, Jenniffer, Katerinceee, Rna, Chocolate.me, Tumblr, Dog-lover, levely, Bunny2, deedee0, Elennaa, Lella, tea4e Сите вие ми оставивте прекрасен впечаток и со задоволство ве читам
До цреша-јагода теа4е д-грл1 Јуле.Ск Примадона Dog-lover И до моето нај нај нај нај нај сакано чп Лела
Специјален поздрав до kikkki (како возврат за поздравот во темава што дури сега го гледам, те поздравувам и јас со едно коктелче Спојлер Oleeenka (за сите исрпни одговори и информации во темата Полагање матура и уписи за на факултет) gingerchild (за сите смешни мислења што ги читам во последно време од неа, срцка си) cheetah.girl (најголем поздрав до неа , заради тоа што исто како мене се замара за оценката по англиски, со порака да се надева само на најдоброто ) Sanjichka007 (немам посебна причина, уште едно пријателче од темата за матура ) charliee (за тоа што премногу ми помогна со сликите од книгата за писмата) Еве за сите по еден сладолед, за разладување. Поздрав женски Спојлер
Сп до: Dog-lover, Primadonna, Dala, tea4e, Lella, Someonespecial, Elennaa, sara3, Flower27 и tessie. Спојлер За освежување на горештиниве
Фала на сите што ме поздравивте... Ве сакаам!! Тоа беа хммм.. Moonstone.17, the.vampire.girl, Primadonna, tea4e, Dog-Lover! И секако до моето Ч.П. Dala!! Земете сите по една. Спојлер Јас веќе пијам, не се трпат горештиниве. На здравје!
поздрав до angel4eee,sofijanoka (девојките што се моментално на чат) ,да не ја заборавам и antoninaaa,jule sk,dala,eva11,и ај мор гордане еден поздрав и за тебе ај ии друг незнам не ми текнуува сега а после сите ке ми текнат,поздравче до сите
Поздрав до: Umbrella22, girl-miri, senza.parole, Adi888, Elennaa, Someonespecial, Girl-50, Shelea, teddybear, ludoto19, marama, Hipster, tea4e.
До... Kravce и Ketrin.Moon Доста ви се коктели, торти, пици и хамбургери... еве ви нешто послатко Спојлер