Ја да си ја поздрава Срекичка, најсреќна на свет, си ја обожавам за најтазе информацијата што ми ја даде Мори ти можеше да ме оставиш толку долго да не ми кажеш, срам те било
Сакам да ја поздравам најспецијално мојата ДивајнБатерфлај. Ти си едно мило суштество кое не може а да не го обожаваш - макар и виртуелно, кога нема како инаку... Ти ја заслужуваш цела среќа и љубов на овој свет - пошто ти си од една од тие најретките искрени, верни и доверливи, позитивни и паметни личности кои ги знам. Мила моја, да си ми жива и здрава, да си тука би те изнагушкала.... На ручек тука одиме.
Спојлер Озбилна те поздравувам во овие жешко-лепливи денови. Да бев постабилна и подобар возач ќе ти речев седни позади и ќе те провозев кругче , вака знам дека знаеш да си возиш, па ќе ти го отстапам мојот црвен велосипед. А инаку пред некој ден се замислив како никогаш не сум ги видела моите да возат бицикл, ама НИКОГАШ значи и ги задевав - дали воопшто знаат да возат? Само промумлаа нешто неразбирливо... Да си жива и здрава 101 година.
Поздрав бек, Sw3et.Ang3l. Ти да не сакаш да ме здебелиш за да ја исполнам квотата на факултет? https://www.youtube.com/watch?v=8N_tupPBtWQ Релаксирај се, од година нема да имаме вакви мислачки. Тогаш може летните испитни термини ќе ни бидат главна тема.
Поздрав бек до Sweety-90, Primadonna и Tedi.Bear Поздрав и до: Lella, Someonespecial, teddybear, Elennaa, Ketrin.Moon, Flower27, pamelche и Plavusa.17
СП до: Girl-50,Dog-lover, SEKERLEMA, Elennaa, pamelche, Moonstone.17, Someonespecial, Agrona, charliee, the-girl1, Greeen, Divinebutterfly, Tea4e , marama, Golden, girl.9, Katerinceee Спојлер
ФАла Анушке! Ти благодарам за убавите зборови,мило ми е што е така И јас сметам дека си една прекрасна личност и дека си силна и дека ќе успееш,за се И ти мила да си жива и здрава на прво место,а останатото ќе дојде се,ќе се нареди Фала ти за убавите желби,се надевам да го доживеам наскоро тоа и да сум уште попозитивна : ) А и да,кога и да ти треба нешто,тука сум Баш би сакала некој пат да се сретниме,па да си направиме и ручек Иначе преубаво е местенцето,баш за релаксирање,ни треба баш едно такво Исто поздрав и до rici.aaaaa,Girl-50,Primadonna и flower27,кои ме поздравиле!
Јас имам еден список за поздравување Ketrin. Moon - Затоа што периодов ми е најголемата подршка, знае и да викне по мене тоа ваљда од љубов Serafima - Искрено ме расплака кога прочитав дека си бремена, ептен ми е мило и се израдував.. гушка до тебе и бебушот мила Pamelche Ептен ме изненади кога пред некој ден ми пиша на фејсбук само за да праша дали сум добро, ме немало одамна.. TheCandy880 и creshicka - Ги ставам заедно за да ги карам Кај се загубивте моми...живи сте, здрави?? Offspring - ептен ми е мило кога читкам дека е насмеана, среќна, љубена, изгубена
СП до caroline.costa, Sw3et.Ang3l,Elennaa, Flower27, Ketrin.Moon, Lella, pamelche, Sweety-90, teddybear и Tedi.Bear. Aјде и за вас девојки по едно.
Драги мои, јас длаааааааабоко се извинувам што одамна не сум ве поздравила. Па еве сега еден гоооолем поздрав до сите вас имајте убав ден. tessie, Flower27, rici.aaaaa, the-girl1, girl-miri, Anouk, Mrs.Cuper, Dog-lover, Lella, VeseliCka, Tiki-lolipop, the.vampire.girl, Speechless, prettyliar, Antoninaaa, Moonstone.17, erica, Jule.Sk, levely, tea4e, Dala, feminium, Chica.Loca, SummerGirl Бујрум кафе и блашко Доколку некој е на диета повелете една убава овошна салатка Спојлер