Сп до Serafima, само ќе кажам. Благодарам Сп до Луничка За мене и тебе нешто од лубеница има малки вотка (смирноф) ама белки нема да не здрви од по една Спојлер Да те чекам? слатково готово е оценка да дадеш де. Има и вишњовача, шљивовица а и нешто пожестоко. Јас те послушав, му откажав љубов на швалеров на дрва нека се пусти, го бапнав на електрика . Е,така де! Послушна, многу( Вредна) и со набиена сметка Биди ми поздравена
Посебен поздрав до: Serafima, rici.aaaa, julie77 и XMan. Ви благодарам за разбирањето и поддршката. Не помалку посебен за не помалку посебни луѓе: Agrona, kolache99, Sara123, vitomir, vinozito1. Имајте убав ден!
Специјален поздрав до... Serafima tessie Agrona Kala21 Tveety26 Sara123 Vinozito1 Vitomir Trendafilka SEKERLEMA Girl-miri
Eлена . Hа диета е девојчето не му замерувајте, затоа не ја мрзело да пише, можам да замислам со колку трпение и љубов ги набројувала продуктите Oва ми падна во очи од листата сега и мене ме разлигаве Спојлер
Сп до Marjan007 , Vitomir ,Xman(Сеуште ми дужиш пиво) и Vin Diesel (сакам автограм) еве ве частам сите по едно(повеќе) виртуелно пивце
Хипица, последниве 2 недели рикнувам од смеа со нејзините постови. ТедиМече & Дивајн, неискварени, најмили. Хипстер ќе скренам од среќа Јипи, да му посакам убаво лето со многу пиво, женчиња и исплакнати очи. Say hello to this friend of mine.