СП до: Gordana10 Elennaa Petunia-Queen Glossy-girl Dala tea4e anabel-a lunicka vinozito1 teddybear Спојлер
Специјален поздрав од мене до... Gordana10 Lunicka ilipili Annath hermosa M.Skorpionka apricot Trendafilka someonespecial rici.aaaaa Исто и за Moira најспецијален поздрав за tessie И Serafima И за единствените машки што ги читам VIN-diesel И vitomir Што да правам мн ве има ама сите сте ми драги
Ако сум долго време зачленета, сепак ова ми е прв поздрав и повеќето за сите вас имам добро мислење и мислам дека сте искрени личности, но сепак има некои форумџики кои ми се интересни со своите мислења и ставови и кои ми се допаднаа Поздрав до Hipica,Gordana10,Lella,tea4e,RainBow,someonespecial, и сите вие кои го читате ова
Vinozito 1,фала и поздрав бек Oд мене најспецијален поздрав до Homealone ,Vitomir ,Tessie ,Gordana 10 . Mногу поздрав и до сите останати членови на фемина,благодарам што сте тука
До ludoto19, знаеш ли дека цело време те читав по форумов и си мислев дека имаш 20-25 години, кога вчера ми се чкрапна по грешка на твојот профил и гледам возраст : 41 година. Хахахаххахааа, после се изнасмеав!
Специјален поздрав до HERMOSA,SEKERLAMA,VINOZITO1,TRENDAFILKA,PLAVUSA17,BARBIE 07,JULE SK,SOMEONESPECIAL,I TESSIE Ве гушкам сите драги мои феминки.
НАЈспецијален поздрав до kikkki, rici.aaaaa и Veki4kaa,а секако и до сите други феминки кои сакаат сладолед и јагодиииии Спојлер
СП до Dulceee и Plavusa.17 Времево не ни се погоди, но верувам дека луѓето со нас ќе ни го направат денот убав.
СП до SweetChild, Izaabella, Plavusa.17, Elennaa, teddybear, Adi888, ilipili, kravce, Mishela, Serafima и Tedi.Bear.