Анушка јаде многу НЕСТЛЕ! Ама многу, најомилени и се, да да Прво, сакам да си ја поздравам ЛилБејбито Толку ми е слична на мене, едноставно си ја обожавам и си ја чувствувам блиска. Тедибер, пошто е едно прекрасно суштество за кое ми е многу мило што е дел од мојот живот. Лудо мое чупе, и до тебе еден голем и специјален поздрав со многу голема Мавај тоа чоколадите бар уште виа месец да издржиме машки, сум маанала око на едни купаќи од Лиска, ама мора уште некое кило да фрлам за да си ги купам и да ми стојат како на човек. Поздрав до мама Луничка и мама Битерсвит, Моира, Кравче, Дузи, Анабелка, Хипстер, Лепа - кои зрачат со оригиналност, позитива и интелегенција. До сите вас поздрав со овие ОВОШНИ ражничи, мх мх мх мх, е сега не се како мрсните, ама и овие верувам се убави на поинаков начин. И до my brother from another mother Трендафилка Конечно ни се ближе датумот, едвај чекам да ги преминеме границите! Јејејејејјее Ми мириса уште од сега на море и точка. Еве сме како итаме кон нашата дестинација
Еве и од мене СП до сите кои придонесоа во победата на тим Б. Браво женски хахах Primadonna , Flower27 , the.vampire.girl .
Поз бек за.... * mili4ka123 * * vinozito1* * Dream-Girl *-(од A до Ш) така нели *Someonespecial* тессие Серафима ШЕКЕРЛЕМА
Специјален поздрав до Тим А SnowWhite91 Irrepleceable ariela09 Kaley krEM4Eto sweetgirl358 miljkovic Someonespecial gothchick Moonstone.17 stefigirl eliesaab Maroon5 cresa-jagoda Да си се почастиме за победата
Оддамна немам ве поздравено. Спојлер -Lella -Dala -l0vE...-love -SweetChild -Someonespecial -AngelOfArh -Snow-Queen -pamelche -Hipica -Agrona -Flower27 -mili4ka123 -tea4e -AnaKarenina Уживајте. Спојлер А и да се почастиме нешто. Спојлер
Поздрав најголем до девојките што ми помогнаа за еден мој проблем. Фала ви премногу . Сега одам да се спремам, ме чека долга ноќ, па ќе пишам епилог.
Враќам на поздравот од mili4ka123 Голем поздрав и до другите победници од Тим А: Irrepleceable ariela09 Kaley krEM4Eto sweetgirl358 miljkovic Someonespecial gothchick Moonstone.17 stefigirl eliesaab Maroon5 cresa-jagoda Почастете се по 1 парче