Специјален поздрав до сите членови на овој прекрасен женски сајт и форум на кој што има и машки иако е женски али тоа не е битно најбитно е бидете ми сите поздравени,среќни и расположени најголем ви поздрав од вашата дрим Нека ми простат тие што се на диета(и јас сум на диета),али денес ја прекршив али нмв И многу ми е жал што за 3 недели нема да можам да ве поздравувам бидејќи ќе одам на одмор
Упатувам еден огромен поздрав до Серафима! Не го следев форумов краток период, и веднаш гледам дека нешто сум пропуштила Читам честитки до тебе, а не ми е јасно зошто... Кога го прочитав твојот пост, некоја топлина ми дојде на душа, ми стана мило како лично да те познавам Искрени честитки и од мене!
До сите матуранти кои едвај чекаат да стигнат резултатите од екстерните и да се опуштат во летните мигови. Еј , нервно не осакатија овие од Министерство за образование. Оштета ќе им барам за психичко пореметување
До: DAngel Ilusionist Gorde Ilipili eva11 Agrona Bubbi Marjan007 Someonespecial Nati.P cresa.jagoda ocila Divinebutterfly Adi888 Antoninaaa Jenniffer oneday Lella girl-miri Greeen Barbyyy JasBia srcekrsacka gentle.girl Angel-Adriana feminium Little fairy
Специјален поздрав до UMBRELLA22 што конечно и тргна на подобро,и дај боже само убавини во животот да те пратат.
СП за Виножито Шеќерлема Озбилна жена кикириркриркиири Еленннааа Серафима Луничка Тесси А од тортава може сите да се почастиме
До ANA KARNINA , TEDYBEAR, TRENDAFILKA, SERAFIMA, LUNICKA, TIGERLADY, OZBILNAZENA, MISHELA, ELENNAA, ANABELA , HIPSTER