Фала на поздравот,поздрав и до тебе мачкарке ,а и до сите кои сакаат животни,особено мачиња и кутриња,кои мене ми се најдраги.
Сп бек до Espadrila,julie77,anuskaNESTLE, ines.h! ....и до Marjan007,во последно време често му давам ѕвездички за постовите...
СП до тетка Озбилна, зашто поседува неверојатен младалачки дух и секогаш носи позитивни вибрации и зашто е супер-мама, сопруга, ЖЕНА И поздрав назад до Цреша-јагода и до МацаСвис
СП до tea4e, luncika, Primadonna, tinka-mace, Divinebutterfly, Agrona, Dog-lover, Elennaa, Moonstone.17, Dream-girl, levely, Hipica, dream.queen, kikav, Someonespecial, girl-miri, Kaley, Lella, Dala, ocila, Sara123, tessie, Greeen, girl.9, feminium, nati44, gentle.girl, Girl-50, Gea, Golden. Повелете Спојлер
lunicka Barbie20 Anouk LittleChili Ketrin.Moon DAngel Westlife vinozito1 Someonespecial VIN.diesel ( очекувам и јас автограм и да ме вметниш у новиов дел од Fast And Furious ) anichka94 ( секогаш знае убаво да ме насмее со постовите )
Поздрав и до тебе Flower27 СП и до SpoiledBaby, ripkata, Dog-lover, Wild-GirL, Lella, Someonespecial, barbyyy, tea4e, Gordana10 и Irrepleceable