СП до сите.....најповеке до сите оние кои ги гњавев на чет....нема да бидам домче 2, 3 дена па кога ке се вратам пак ке се дружиме.
Гоу,Бројче,Оффи, Оззи,Сесилија,Ива,Џули77,Хипица,Лилипоп.Анфејтфул,Бона,Смајли,Лукс,Кате,Ариел, Виножитка, Ненушка,Анни,Анатх,Ирена , трендафилка, Гордана10, карак....и до сите феминки кои ги заборавив , Поздрав до мојата сестра и мојот брат кој нема да го видат поздравот но ќе им кажам дека ги поздравив и од фемина ...
До Ози Биди силна другарке, мораме да го поминеме ова што ни се случува, тешко е знам и не постојат зборови кои ќе ја ублажат болката
Поздраво до сите ШТИПЈАНКИ и каде сте сакам да се дружиме.. ич не ме сакате и поздравче до сите online ...
Најспецијален поздрав до Оззиии, Оффи, Сесилија, Вики4е, Џули, Мацааа, Бројче, Ангелче, Багуфче, Кате, Тренди, Ненушка, Озбилнажена, Анатх, Карак И до моите цимерки Анфејтфул и ЗаљубенатаЖена. Се надевам се читаме наскоро.
СП до мојата Лизалка што ме изненади со повик И испадна дека на крај сепак до негде го послушав нејзиниот совет
СП до Сите! Ама потенцирам сите. Ме снема 2 дена и ме заборавивте Ама сепак Ве лајкувам нели? Баци,Гушки .. ова она