поздрав до сите мајки,бремени и тие што имат желба да во својата прегратка имат мило бебе Vе поздравува сите и ви посакувам остварување на вашите желби благодарност на сите за убавите честитки
Вака секогаш добро скоро секогаш сите поздравуваат само некои нивни ,,пријатели‘‘ од форумот,но чуството кога ќе видиш дека некој не те поздравил и не е баш пријатно да и јас скоро секогаш поздравувам некои членови но сега ги поздравувам сите писмени неписмени,слаби дебели,црни,плави,мажени немажени,деца возрасни Повелете
СП до Ариела, оти ми е баш интересна и директна И да, прееска ја слушнав на радио cups song, и дефинитивно ја ставам на листата на нај catchy песни што сум ги слушнала, од глава не ми излезе. Чекаме концерт од тебе Повелииии
Поздрав назад someonespecial и да знаеш дека ја научив комплетно заедно со пеењето. Ја владеам сега песнава и многу сум среќна Spoiler Само ме болат рачињата
СП до сите трудници на форумов, сите кои штотуку дознале дека се бремени,оние кои веќе уживаат во бременоста, а уште поголем СП за сите феминки кои работат на случајот бебе на секакви можни начини. Се разнежнив некако со вас....па да почнам да работам на второ????
Ketrin.Moon Girl-50 Someonespecial Lella Dala Moonstone.17 nati44 girl-miri tea4e ariela09 Jenniffer Flower27 HollyWoodGirl Sara123 Plavusa.17........ (заборавив некој сигурно )
Поздрав назад до мојата љубов Dog-lover со ова кученце (пошто нели е Dog-lover) И поздрав до cresa-jagoda. Одамна ја немам видено да се замеша тука некаде и некако ми недостига. Еве и за неа.
СП до новите мамички. Имајте волшебна бременост, па кога ќе пристигнат ангелчињата, да не известите, да се порадуваме. Специјален поздрав и до оние феминки што секој ден се активни на форумов. Ве гушкам и ве љубам.