No hard feelings fox.megan, ама имаш некоја идеја што е всушност комерцијала? Постот ми е добронамерен, да не се избрукаш пред некој друг па да ти пукаат сеир. Поздрав до тебе.
СП бек до kikkki СП и до feminium, Sara123, Girl-50, anabel-a, tea4e, Glossy-girl, Dog-lover, ariela09, Divinebutterfly, Anouk, Moonstone.17, vitomir и teddybear
Маца мор, ептен благодарам на поздравот ( и уште ли тропат мор тој таму, не му се плаши мор, тропни му и ти нему, ти реков, ништо не ти мојт :geek: ) ај еден поздрав и до тебе Сп до Кики И, сп до Реин и Кимка ( која мож пливат некаде и се сончат, па и не викат, сакала само шише вода да ми пратела ) ај поздрав и до вас И, сп до админите
хаха не ти ни замерувам, нема врска тоа...Јас сум од Прилеп, и знаете дека кај нас Комерцијална банка е сместена во центарот на градот, центар пажња си е, и како инспирација си ја зедовме банкичкава и обично кај нас некој кога си ја крева цената повеќе од колку што вреди викаме „Ми глуми комерцијала батево“... Ме сфаќаш сега?
Хии, леле фловер срам да ти е! Во срце ме погоди со сликиве. да не бидам офф СП до Flower27, Dream-Girl, Snow-Queen, Gordana10 и Trendafilka. позз...
Специјален поздрав до Мишелка, погоди убаво девојче за рокља - фустанче било, не е виљушкар, трај си. For you dear
MaCa-Swiss ти се молам немој така да не ти го местам Најголем поздрав и до тебе. Поздрав и до Anouk Marjan007 Kostic Ilusionist - девојче окажи се Angel4eee psychic DivineButterfly ilipili - што ја нема никаде и сигурно сум заборавила некој, нема љутиш
СП до: 1.kikkki 2.Ljubovche 3.Dream-Girl 4.Irrepleceable 5.ariela09 6.MaCa-Swiss 7.Gordana10 8.Trendafilka И до сите останати членови на форумов кои се љубители на чоколадо и благи работи .................................................................................................................................................... .................................................................................................................................................... ....................................................................................................................................................
Фала на поздрав и од мене поздрав до сите "комерцијалистки" Поздрав до сите девојчиња, девојки, женски, жени, баби итн... Поздрав и до Сноу Квин и една специјална песна за неа, се потсетив ја како бев у фрка пред мојата свадба, ама си ечеше музика по цели денови Ајде неесте оп оп мешааај http://www.youtube.com/watch?v=yIAgjCBiFqI http://www.youtube.com/watch?v=tyOusQAR5-8 http://www.youtube.com/watch?v=eC1Io8H4n6Q
Поздрав до: 1. vitomir 2. Dangel 3. Ladyflame 3. Dream-girl 4. Gordana10 5. B-I-B-A 6. Valerin 7. sara123
Гооолееемм поздраво доо Dream-girl , до someonespecial и сите феминки ај да ве почастам со малку блакце сите
Позз бек цреша-јагода,физик,ррррррррррр СП до: -Хермоса -Ангел4еееее -тинка-маче -ДАнгел -Гордана10 -Фловер27 -Дог-Ловер -Сомуонспешл -Плавуша.17 -катерин4еее Spoiler Повелете не се тепајте има за сите
Сп до Dog-lover tinka-mace Dream-girl tessie Kaley nati44 tea4e Girl-50 leighton23 Dala Primadonna luncika kikkki Agrona Hipica LittleChili LadyFlame Spoiler И Овие се за вас