СП до Snow-Queen затоа што кога се зачленив во форумов нејзе прва ја приметив и бидејќи ни е идна невеста.
СП до сите кои ќе одат по златото Не заборавајте еден дел да оставите за DAngel и Marjan007 А и до cresa-jagoda, macedonia.timeless .. Да не заборавив некој ?
СП до: Flower27, girl-miri, Dog-lover, ariela09, tessie, Girl-50, nati44, Sara123, Someonespecial, Gordana10 и Ketrin.Moon.
Специјален поздрав до Луничка.Е Луничке ,за аплауз да ти кажам право мислам ќе има, најгласен од сите е заслужен аплауз.Само ние имаме лоша публика.Или треба да го смениме репертоарот или публиката . Браво за тебе, може е еден ама ти апаудирам од срце.
Најспецијален поздрав: Flower27, Someonespecial, Ketrin.Moon, Dog-lover, ariela09, Moonstone.17, girl-miri, Dream-girl, tea4e и psychic.
Денес најспецијалниот поздрав би го упатила кон илузионист со која сме толку близу но толку далеку.Толку далеку-но толку близу.Ти благодарам што одвои време да ми пишеш,да ме мотивираш да се борам.Ти благодарам за надежта,ти благодарам за се илу.Ти благодарам!
најголем поздрав до девојките- гордана антонинааа Kиккки Tессие дог-ловер ричи.аааааа мисс.ричи гирл-50 Moonstone.17 psychic Flower27 Abeja до девојките од темите бременост,ви посакувам се најубаво агрона Eлена.мак тсс јагода123 ддевојче wana be mom ecapereca Zalosna Snow queen butterfly.mk Silk Vetruska
СП бек до Gordana10. СП бек и до cresa-jagoda,Flower27,tea4e. И фала на поздравот lana.del-rey,еве и праќам многу сончоглед. И поздрав до girl-miri. И еве нешто и за слаткојадците. Па,повелете,голем е изборот.
Сп до : Kikki,Someonespecial,cheetah.girl,Ketrin.Moon,Flowe27,tea4e,girl-miri,nati44,Lella,Dala,ariela09, Moonstone.17,Plavusa.17,Girl-50,psychic...