Someonespecial leighton23 Dog-lover Flower27 Girl-50 Marjan007 tea4e Moonstone.17 Monique995 crazylady Barbie 20 Никот кој ми го краде вниманието за секое мислење francais Мојте храбри девојки Vw girl i Umbrella 22
Имам еден подолг список ама не сум поздравила никого којзнае од кога, ја избегавам темава, не сум некоја стрвла ама што знам подобро да не се доведувам во искушение со сите работи кои се постирани, што да правам трудно жениште Прво поздрав до сите кои ме поздравиле, да не ве набројувам сигурно ќе заборавам некоја, благодарам Сега поздрав за сите кои обожавам да ги читам: Kravce Lunicka Adi88 Lilbaby Lilit Ludoto 19 Trendafilka Serafima Hipsterka, ме пресмеа со постот во смешни мислења Annath Moira MacenceEna Julie77 AnushkaNestle JuLlee Сигурно некоја сум заборавила ама тоа е preggers brain
СП до сите доста беше делење и нервирање ајде да се почастиме и не се карајте има за сите Уфф Се препотив и се прејадов
Јас еден огроменннн до bittersweet Нема да ти клам слика со јадење пиење Оти во бременоста опасно е Ти праќам само многу многу гушки
Обожавам да ве поздравувам и да ве частам(колку добродушна сум хахахаха) Еве ова можеби е последен,а можеби и претпоследен поздрав од мене знаете одам на одмор во петок ама сега се спремаме,куфери,па чистење на куќата пред одмор,па пазарување знаете последни подготовки па незнам дали ќе имам време да се пуштам Повелете П.С ќе ви купам на сите по некое сувенирче ве сакам
И поздравче до уште една мамичка на Фемина, Басче, љубим те мила, ме израдува сабајлечки, чувај го мешко и уживкај си