До девојкава над мене,уште порано сум мислела да ја поздравам,ама никако кога ке земам да поздравувам да ми текне Исто ќе ја искористам приликава да гo поздравам чоекот што е заљубен до уши,Мацко,не те заборавам и СамуанСпешл,ненормално ми фалевте
^ Мацко заљубен Од кога ова А јас ги поздравувам Gordana10, Angel4eeee, Steff.Unique и останатите заљубени на форумов
Фала мор Маца, на поздравот, ептен :geek: Мор се зезав прееска, нели примети :geek: реков јас немаш зборови, оти си заљубена и обратно ме прочита мор :geek: Ај прати навака, тоа шо нарачав, па после ќе се разјасниме Е ај еден поздрав до тебе
До Кетрин Мун . Поздрав девојко, редовно те читам и баш си ми кул. Се надевам дека се што те мачи ќе надминеш..
Најспецијален поздрав до: Господинот татко на Трендафилка Се пресмеав, Edward Cullen бе, кај му текнало, мора да е ептен чешит човекот И уште еден СП, ја заборавив во последниот поздрав а кога ја читам се замислувам себе си за некои 10,15 години со 3 мажишта дома Ozbilnazena
Специјален и голем поздрав до bittersweet Јас не те заборавив, кога те има и кога ме има на форумов со задоволство те читам. Да сте ми живи и здрави ти, сопругот и синчето, со лесно да си се породиш со другиот ангел на мама и тато. Сите со среќна sвезда. Понекогаш со тројца мажи тешко е, ама без нив куќа празна е Нека се живи и здрави од сите и наши. Кај нема Бог нека дари . Исто така голем поздрав до Трендафилка, минатиот пат не возвратив тука на форумов Со задоволство би ти се придружила со велосипедот од син ми Се разбира ако не ти смета што сум постара Сп и до Antoninaaa, да си ми жива и здрава, многу ти фала За Вас, црвени рози Имајте убав ден. Спојлер
Јас да ја поздравам anabel-a Прекрасна девојка со софистициран стил и многу добар начин на размислување и искажување на ставот
tessie Serafima Ketrin.Moon-ми се допага она ме убиваш а позива не сум била Dream-Girl се пронајдувам себе си кога го читам оваМојот проблем е што јас неможам да останам лута на никого... Секогаш им простувам, иако знам дека не заслужиле...'' sekerlema залјубениот macko и ozbilna zena која знае да не насмее
rici.aaaaa, биди ми поздравена и ти мила Еден убав збор од срце даден, насмевка, искрен разговор, се многу повредни од златото или дијамантите. На оваа планета повеќе има гладни за овие вредности, него за една корка леб. Сите грешиме, простуваме, за простено да ни е. Ма има Љубов во мене, во Вас Имај убав ден.