СП до сите феминки кои читаа и советуваа во темата Снаи и свекрви и чиишто мислења (не)оправдано ги избришаа. А баш беше забавно
Најголем СП до: Феминиум ЛитлФејри Сара123 Горде Дог-лавр Вито Дивајн Мацко Кетрин.Мун Антонинааа - каааај се изгуби ти мор, те имат па те немат што би рекла Горде (јас би додала 2 дена те имат 2 недели те немат :geek: ), доста ни се губиш СП и до кравче и лудото, мили и духовити девојки што обожавам да ги читкам Гушки до сите вас
Dream girl убаво да си поминеш на одмор Sara123 девојаката која на мислење и однесување на форумот мислев дека е многу постара vitomir човекот што може да ме трпи да пишувам за истата работа едно 200 пати Горде мор, ти ме зарази да зборувам мор Valerin ти се воодушевувам B-I-B-A главата горе и те обожавам ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО СИТЕ (еве едно кафенце од мене )
Спојлер Се извинувам за списоков, одамна немам поздравено rici.aaaaa Serafima Espadrilla imelda AngelOfArh Moira ozbilnazena julie77 confused simonna.a Moonstone.17 Flower27 Someonespecial tea4e Sara123 И до сите оние со кои во моментов (15:56) седиме на една тема, читаме и се смееме. Секоја од вас на свој начин ми го разубавува времето поминато тука. Ви благодарам.
Јас не сум активна во последно време, имам обврски.. па сега на кратко да ве ѕирнам и да ве поздравам сите
Да бее, петочната традиција... Oдамна не се водaм според тоа правило, но би требало ако се прашувам јас. Баеги ги имам запоставено мешункастите плодови летово и срам да ми е, многу си ги сакам. Мх, мх, ме настрви сеа ... да имав мастраф вечер ќе му се ставев да го правам. Ама баш вакво го сакам, чорбесто, а да не биде многу ретко. Поздрав и до тебе.
СП до Горде и Аноук,господ ви ги слушаше молитвите за вечерва. Се помина во најдобар ред,а и мириса на нешто!
Поздрав и до тебе mili4ka123 Поздрав до сите феминки од тим А A да,СП и до Charlie..недостасува на форумов
Специјален поздрав до сите феминки кои ме поздравија,поздрав и до нив Поздрав и до сите останати,многу ми фалите девојки