Јас еден огромен до Divinebutterfly Ти посакувам одма да рипниш в тавче Ти оди тебе со фаќањето букети, 100 исфати Вчера кефој беше, се надевам се изнажурка после то Многу многу гушки
Аааа фала Ади Хахахах ќе биди,ќе биди Вчера да,ептен party беше Нека и е честито на другарка ми и нека си се сакаат вечно,ептен беа убави А и се надевам и ти убо си помина,редно беше Гушкиииииииии
Фала Вито.Поздравче Специјален поздрав до: - kostic (спонзорушата) хахахааха - vitomir позз виттттттттоооо - SEKERLEMA
Благодарам Есперанса , еве како знак на благодарност СП и до тебе со една песничка што последниве денови ми се врти низ глава https://www.youtube.com/watch?v=yyDUC1LUXSU
Jaс веќе пуштив пораче на Зона М1 радио во име на цела фемина, со честитки за свадбата и убава атмосфера, со песна по нивна желба ама да биде апла свадбарска, по можност некој сплет. Ти Лудо касниш малку. Сноу, се најубаво, уживај и те чекаме со слики каква невеста си била.
СП до: 1. Gordana10 2. Snow-Queen 3. Irrepleceable ........................................................................................................................................................ СП и до СИТЕ машки членови на форумов
Поздрааав назаад до цреша-јагода Спојлер Kако би ми дошло едно коктелче сега..мх мх СП и до oстанатите феминки кои слушаат зона радио и кршат чаши на опасниве песни