................................................................................................ .............................................................................................................. Спојлер Одбери си го најубавото коктелче
поздрави до vitomir, lady-flame, jule-sk, dog lover, sara123, gordana10, anouk, deep... и на сите оние кои ме трпат да се жалам на чет
Зашто мур да ти фалиме,кај ке одиш? :geek: Седи тука да не си мрднала. И да,поздрав и до тебе Исто поздрав назад и до Gordana10 (иако доцнам со поздравов 5 дена) И до Мацко,не те заборавам тебe А и до СпешлСамуан , СамуанСпешл невр мајнд,знае која е
^ Mилан, евентуално Аце како поскришно да не дојде апла дека е упалена Или Марио, во чест на новата наша звезда? Немој само Силвио, дамла ќе ме мавне оти не за друго,многу жени ќе му се лепат, што ќе праиме после И од мене огроооомен подрав до Јуле, гушкам мешо, бубам мешо, нека се роди он, па ќе го носиме у Милано да навива со нас!
^ Фала на поздравот девојки, возвраќам Туку бебушот ќе има име слично на Милан, по некоја случајност . Јас сакав апла Милан, ама и вака е доста слично, да не кажам една буква ги дели . И не се сомневајте за кого ќе навива, се знае Росонер уште од мешето е . Лудо ќе ми ги Спојлер урочиш ци*ките, на бајачка ќе треба да ги носам . Растат како луди, во ништо не ме собира .
СП до: Irrepleceable Marjan007 cresa-jagoda Dog-lover VIN.diesel tea4e Divinebutterfly Нека си земе кој што сака. Гушкии до сите
Дилан? Ќе мора да му најдеме женска Кели Поздрав до тебе и до Диланче Не бе озбилно, само ова име ми текна, можеби го погодив? Поздрав и до ecapereca која конечно си ја виде долгоочекуваната втора линија, имај лесна и убава бременост
Епа првпат поздравувам и така долга листа .. Најпрво еден голем поздрав до сите феминисти ! Поздрав до сите трудници , сите дадички тетки,мајки сите девојчина ... поздра до сите машки на форумов Голем поздрав најпрво до Barbie07. Поздрав до Marjan007 ,vitomir... Gordana10, AnaKanarina ,teddybear,Katerin.Mon, BlueHeart, Deep ,SweetAngel, SweetChild,psychic ,cresa-jagoda ,pamelche, ginger , Rose ,chocolate.me... и поздрав до сите останати кој ве заборавив тука ... Поздрав
mili4ka123 cresa-jagoda ariela09 gordana10 chocolate.me angel4eee daydream izzabella И до сите останати