Поздрав до: Dog-lover, Irreplaceable, Someonespecial, Ketrin.Moon, cresa-jagoda, francais, Kaley, the-girl1, leighton23, Flower27....
Кај го најде Дилан . На М е, ептен е слично на Милан, да не го откривам скроз Поздрав и до тебе од бебушот М .
Пу бог зна од кога не сум поздравувала, ама сега ќе ве испоздравам сите по ред Прво ТРУДНИЦИТЕ, сите до една со една огромна гушка до нивните мешиња тркалезни, ах кога ќе ви се придружаммммммм.... Елена.Мак, Срекичка, Басче, Сноу Квин, Џули, сите ама сите и оние кои ги заборавив Па сите кои во последно време жестоко коментиравме во една тема чие има сега не е за спомнување, за убаво овде збориме Теси, Моира и остала банда И се разбира една феминка која постојано ме поздравува Ричи.аааа, поздравче миличка
Оддамна не сум ве поздравила. Сега еден подолг пост. Spoiler AnaKarenina l0vE...-love Lella tirkenbal pamelchе AngelOfArh ariela09 Dog-lover anabel-a НАЈГОЛЕМ СП ЗА ТРУДНИЦИТЕ Serafima Jagoda123 girl-miri MacenceEna Srekicka Snow-Queen
LittleFairy Glossy-girl Трите битолски чупиња Ади, Дивајн и Илипили, многу сте ми мили Антонинааа Горде tessie миличка123 Мrs.Cuper - бидејќи имаме сличен вкус за музика, песните што ги постираш во последно време во Што слушате во моментот ми се оние со кои го отепувам replay копчето Хипстер - ептен си ми интересна ричи.ааааа Повелете
СП бек до ariela09 Поздрав и до Irrepleceable, Glossy-girl, cresa-jagoda, mili4ka123, Someonespecial, Hipica, Sw3et.Ang3l, Dog-lover ! Повелете Бацки до сите
Someonespecial-поздрав бек мила ова е за тебе Spoiler Oдамна не сум ги поздравила Spoiler LittleFairy Glossy-girl Аdi888 Ilipili I.love.your.lips Ова е за вас Spoiler Редовно оние кои си ги поздравувам Spoiler tessie Serafima Agrona SEKERLEMA Divinebyterfly Кala21 АngelОfАrh Girl-miri- некако ми ја нема или мене ми се чини така Vitomir[ /color] Ова е за вас Spoiler
Овај пат подолгичка листа : LittleFairy mili4ka123 LittleChili machhe Angel4eeee Barbie20 (заљубена си затоа не знаеш каде ти е главата ) Ketrin.Moon ( девојко секоја чест за твоите постови ) MaCa-Swiss (ми кажа за богатството каде се наоѓа и ја снема ) Westlife GordanaL DAngel Ilusionist glosipgirl Jule.Sk Anouk ( мислам од поодамна химната не ни е слушната ) Someonespecial Ве гушкам сите
Не би рекла...но штом ти така викаш така нека биде Поздрав до тебе Марјан И да знаеш,ако се заљубам прв дознаваш
Francais Spoiler изгледа дека можеш да ми го скршиш срцето со мислењата во (што би му кажале...) LittleChili ариела09 girl-50 crazylady Marjan007 Barbie20 mili4ka123 Someonespecial vinozito01 doglover leighton23 sadgirl21
Специјалниот поздрав возвратен до Ketrin.Moon и ariela09 Повелете малку да се освежите на овие горештини