Дилан го најдов во Беверли Хилс Ако е слично на Милан дури и подобро од Милан, би прашала да не е Јувентус? Се шалам, ај доста го тупиме, ќе ни кажеш кое е името кога ќе го крсти кумот. Поздрав до сите на форумов. Некако ми фали danichap која со мислењата ме потсетува на мене или барем на пријател кој сакам да го имам, макар и виртуелно, а постојат многу такви на форумов кои не се лигават само за да му удоволат на некој туку отворено си кажуваат што имаат без притоа да му ја мислат дека некој ќе ги сфати погрешно. Тука спаѓаат и Лилит, Теодора, Теси, Кравче, Жапче, Мерлин која некако се изгуби, Трендафилка, оној Џони би гуд, Жоел, Дволичен, тука се и оние што секогаш ќе се најдат тука за совет како што е Анатх, Ариел, Славица999(која би ја сместила и во првите без влакно на јазик ), Лолитка, Маченцеена, Моира, Антонинаа, Хипица, Хипстер (со која некад и ќе се искарам како со помала сестра па ќе ни пројде), Среќичка, Илипили, Дивајн, Јуник чик, Џокси, Витомир, Дин Визел, Санфемина, анушкаНестле, Де мело, ели25, Грин, Вага, Сара123, Пирамида, Виножито, Озбилна жена, Абеајде, Еспадрила, Лов3, Битерсвит, анабела, кате21, Мишел, Миднајт, Ричи а..., Грл мири, Ецапереца, Цреша-јагода, Ариела, Геа, Луничка, Чоколејт ми, Еинџелофарх, Сноуквин..., оние кои ме насмејуваат-Еленче, Лудото, Плавуша, Јипи, Кики...сигурно заборавам многу, но не сум крива јас, утрово толку ми работат мозочните ќелии... им се извинувам на сите што беа ненамерно испуштени, мојот поздрав важи за сите. Морам за крај да ја оставам Серафима, бидејќи таа е една толку прекрасна личност која не сум ја видела никаде на форумов во конфликт со било кого или на некој саркастично да му пререче или да го навреди, дури и да му каже не си во право. Таа е девојка која ме потсетува на Џејн (од Гордост и предрасуди, знам треба да се засрамам што дури сега ја читам книгата) која како што вели и нејзината сестра, не е способна никого да навреди, да се посомнева во нечија постапка, кон се гледа со оптимизам, никого не сака да обвини, од секого го извлекува позитивното, дури и кога некој би и набројувал факти за да и докаже дека греши, таа не би поверувала ниту во нив. Ова е еден од ретко долгите постови од мене во оваа тема, не планирав да го тупам толку ама кога почнав ај викам нека иде до кај иде. И така, кога го завршувам мислењево се чувствувам како да сум пишувала тестамент и како да ми е последен пат што пишувам па да се испоздравам со сите. Ама нели велат да го живееме секој ден како да ни е последен, па можеби немам да имам кога да ве поздравам. Се шалам, знам дека муабетов не е за посабајлечки. Имајте убав ден, и заборавете што реков
Одамна ме немало со еден долг список Прво, најголем поздрав до : MacenceEna srcekrsacka Ketrin.Moon tinan Lilit А и до: Gordana10 Marjan007 LadyFlame sofijanoka Steff.Unique Snow-Queen MeU Vitomir Angel4eeee DAngel Jule.Sk Dog-lover Someonespecial Anouk И незаменливиот kostic
Спешал Спојлер И за форумџиките со кои одамна се немаме поздравено: oneday xoxo..gossip-girl Тenkai kate-pp oneday stojanovskata Witchy-style Lalla nati44 fear Adi888 Anouk Sara123 rici.aaaaa Аngel-Adriana aleksandra362 Anne15 J.Ivanoska figgiMK mime87 LittleFairy vitomir Serafima marama Argona Ја запоставив темава знам но не ве заборавив, редовно ве читам
СП до Snow-Queen оти конечно и текна да се појави, и да знаеш не сме стрпливи, кажувај што побрзо детали
Морам да ја поздравам Irreplaceable пошто најмногу се труди во форумската игра Тим А и Тим Б. Спојлер а и царица е
СП до: ariela09 Irrepleceable MaCa-Swiss feminium Dog-lover VIN.diesel Sw3et.Ang3l Kaley Hipster Ketrin.Moon LadyFlame AngelOfArh Someonespecial tessie Marjan007 Barbie20 Gordana10 Многу бакнежи и гушки ви праќам.
Претходниот пат заборавив да ја поздравам срцекршачка , не знам како сум ја изоставила од тестаменталното набројување, еве сега ја поздравувам. Морам да кажам дека ми е една од поактуелните феминки која никогаш не ја дочитувам до крај, не дека не сакам да читам што има да каже или дека не знае да каже, туку додека читам нејзин пост уште во првата реченица ми станува толку непријатно, како да сум и отворила личен дневник на некоја другарка, веднаш поцрвенувам и морници ме лазт, почнувам да чувствувам вина и грижа на совест, што ако ме фати дека и ги читам интимните мисли. Секоја чест за нејзината храброст и покрај фактот дека со изнесување на виделина толку интимни работи може лесно да биде откриена од некого. Може и блог да си отвори, бидејќи гледам дека не ја мрзи да пишува за своите чувства па нема да и биде тешко да си уредува секој ден блог.
Специјален поздрав до моите драги колешки на работа, кои редовно читаат фемина, така да знам дека ќе го прочитаат мојов поздрав! И еден посебен поздрав до Зденче!