Најпрво Сп бек до Petunia-Queen Потоа Нај СП до спешал Иии Пoздравче до: новoто пријателче на форумов: devil-angel стандардните: rici.aaaaa Snow-Queen Sara123 Serafima оние коишто ги читав деновиве: mili4ka123 Dog-lover Irrepleceable anabela-a
Специјален поздрав до LADYFLAME,SEKRLAMA,PSIHO,ANGEL4EEE,RICI.AAAA,HERMOSA,ANTONINA,STEFFI,SOFI,Abeja,povelete Специјален поздрав до Tessie
СП бек Someonespecial, Sw3et.Ang3l, Irrepleceable кисчиња до вас Повелетеее да се освежиме на жешково
СП до цел Тим А iloveyou29 UnPaso mili4ka123 Irrepleceable kikkki Marie.m cresa-jagoda и до сите останати
Најспецијален поздрав со сите феминки, кои се овде да помогнат некому, да му дадат искраен совет. До сите феминки кои се добродушни и несебични. Сета љубов и почит од мене
Поздрав и до тебе,поласкан сум што мислиш така,навистина. Искрено,за форумот полека губам интерес поради тоа што го нема истиот тој шарм што го имаше пред 2 години. Не сакам да звучам како староседелци на форумот со коментари од типот "одамна сум овде,не е така како што беше,нема квалитет,дрн дрн дрн..." можеби има квалитет но не ми е интересно како што ми беше... Ама уште сум тука бе.
СП до simonna.a,Kaley,ariela09,Lella,Dala,Someonespecial,Hipica, Sw3et.Ang3l,BlueHeart, Irrepleceable,kikki,mili4ka123,Sara123,cresa-jagoda, SweetChild...