Иако не сум го измислила еве специјален поздрав до тебе жоел и што помалку да го пиеш односно да се трудиш воопшто да не го пиеш, многу е јак за желудникот а и штетен е ако сакаш да забремениш.
Feminium, Irrepleceable, Someonespecial (EmGreen, L-ena - одамна не сум забележила нивно мислење на форумов ? )
Еден најспецијален до Дивајн. Затоа што имаме ист вкус за музика, затоа што сака животинчиња, затоа што го има најслаткото аватарче на свет... и да не набројувам уште причини, најбитно затоа што е мнооогу мила. Ти праќам една силна гушка Spoiler
До шмизлава над мене,зашто само што тргнав да ја поздравам Дивајн она ја поздравила Затоа еден Spoiler ГОЛЕМ поздрав и до двете,а ти шмизлицо,доаѓај на фб на чет
СП до: Озбилнажена и Деки Сп до: Теа4е, Мили4ка123, LadyFlame, Аноук ( се надевам се сеќават на нас не за друго, заљубена е :geek: ) , Серафима, MaCa - Swiss ( и та заљубена, немат зборови ), феминиум, Спешлка, бројче, карак ( нешто ја снема скроз ) и толку
поз.бек Petunia-Queen feminium vitomir Овие моите френди од фемина tessie Serafima Imelda SEKERLEMA Somenspecial Slavvica999 Bozica1980 Ozbilna zena Adi888 Кала21 Ketrin.Moon Someonespecial И обавезно овие кои одамна не сум ги читкала JoxyTheFreak pupi.girl Е срцки честам јас повелеле
СП до: Kaley Katrin.Moon ariela09 Serafima Sara123 Someonespecial Dog-lover Gordana12 Hipster Barbie20 Повелете
До ситее....баш сите ! Почнав да ве читам и ми станавте многу мили,многу се радувам што се зачленив тука и се надевам на многу дружење и советување со вас Да ве поздравам со омилениот десерт....
ariela09 rici.aaaaa Dog-lover Someonespecial leighton23 Dee Hipica LittleFairy francais, HEV, julie77, Katerinceee, Marjan007, Serafima,SparkyAngel, Stoimenovska, sweet-cherry. Vw girl
СП назад до Ариелка Дог-ловер Еве ви нешто за расонување,и имајте убав ден.Уживајте во сонцето под клима дома Spoiler