СП до Виножитка која ни се врати. СП до Гоу која не сакам да не напушти бидејќи за жал форумџиките со квалитетни постови почнаа да се бројат на прсти и ќе ни фали. СП до Хипица, Вики и Брајт кои фалат на форумов. СП до Лижалка и Бројче. СП до Ана нашата невеста. СП до Горде. СП до ози ејнџл и оффспринг. СП до Спичлес, позитивната девојка. СП до Багуфче која е највредна кај соновите. СП до Ангелче, Аннии, Смајли и Мацуш - форумџиките од моја генерација. СП до Озбилна жена и Ариел. СП до Сеси, Лолипап и Трендафилка. СП до Дејзи, КИМ и Катакомба. СП до сите други што не намерно ги заборавив, а знаат дека ги ценам на форумов.
Мене сите заби ме болат ,бев на контрола за протезите и не можам уста да отворам . Како и да е , фала на поздравот . Поздрав и од мене до сите што ги боли нешто
гушки до тебе и до малоно вчера ме удрија бубачките во глава и ми ску*чи од се овде што читав....ама мислам дека ќе се вратам во нормала
хехехе жалам срце што ме нема ама преморена сум имам премн обрвски и тажен глуп период ми е ... па нема да сум мн редовна плус факсов да го полуди човек ... бацки за тебе мила ...
Ненушка еве ти од мене поздравче И еден ОГРОМЕН поздрав дсо сите што се изнервирани во моментов и сакаат некој да задаваТ!!!!!
СП до сите слободни девојки. Колку е убаво да си слободен не? СП и до Ким, Скај, Горде, Ангелче на која денес и е роденден, Валјд, Мисс, Докторката, Смајли, Падме, Аннии, Гоу, Ненушка да не вели после дека не сум ја поздравувала и до сите останати кои ги заборавив... Многу заборавам
сп до сите што се покрај мене, сите што ми изразија сочуство, сите што знаат каква болка преживувам... СП до сестрата Оффспринг, што е вистински борец исто како и јас! СП до милата Лоли, што е прекрасна личност! ве сакам сите! Оззи Ејнџел Федерер