Јас онака само на поминување ги видов палачинкиве на Irrepleceable и си реков ееее Rici ова не се пропушта еве од мене кој сака има крем мед и кашкавал Spoiler
Од кога не сум поздравувалаа... Ајде еден подолг список СП до: rici.aaaaa, Ketrin.Moon, mili4ka123, Dog-lover, Someonespecial, leighton23, Hipica, LittleFairy, Serafima, Hipster, Adi888, kravce и bittersweet.
Горде, фала на поздравот Деки замина, отиде на одмор со друштво. Кога ќе си дојде ќе кажам да возврати на поздравот. Знаеш, јас почнувам, тој продолжува убав на мајка rici.aaaaa, поздрав и до тебе bittersweet се роди 4. 450 грама мажиште машала
Спешијален поздрав до: Lella Someonespeial Ketrin.Moon Flower27 nati44 tea4e primadonna pamelche Dog-lover Moonstone.17 rici.aaaaa
Oд срце се извинувам што предходно не ги поздравив некои форумџики. Dala cresa-jagoda mili4ka123 tessie (царицата) и поздрав за tinan,кој денес многу ме насмеа со неговите мислења. хај фајв ман
СП до Dala Hilly Kaley Dream-Girl tinka-mace tea4e Someonespecial Moonstone.17 Ketrin.Moon Dog-lover Lady-in-white LittleFairy ariela09 tessie levely Girl-50 Повелете Spoiler
До vinozito1 имај убав ден . До lunicka и Peppermint, години нека ви се множат во добро здравје, среќа и радост Каснам знам,торта нема за мене. За искрени желби никогаш не е касно. Жени Лавици, имајте убав ден
Поздрав назад до Flower27 и Girl-50 и до feminium(вака ли ви беа никовите :geek: ) малце доцнам со поздравов до феминиум де,ама не сум видела Исто поздрав и до Мацко
СП до: Girl-50, Dog-lover, Flower27, Gordana10, ariela09, LittleFairy, pamelche, SweetChild А да, и до Barbie20, одамна се токмам да ја поздравам девојкава, ама цело време заборавам Повелете
Pozdrav do One Day. Zhenska fala za kritikata vo MK, mozham da de snosam i da pridolzham da zhiveam jas so toa deka drugarka mi povekje ti se svigja kako bila oblechena i sve to, kje te videme i tebe za 2-3 godini. Zborot mi beshe deka ti ne si taa koja treba tuka po forumi da otkriva kako kako se vika mojta drugarka. Se izvinuvam za latinicata, preku telefon sum.