Најспецијален поздрав до Озбилна жена. Нема да ставам слики од храна.Апни си што ти душа сака.Па еднаш се живее, а и таква нација сме полнички а убави,само да сме здрави и живи. Среќни престојни празници Св.Петка и Св. Пантелејмон. Да искристам прилика да ги поздравам и сите идни мамички, ги има многу, посебно Серафима. Знам само едно,паралелно со мајчинството стануваме доследни да чуствуваме како жени. Се пред тоа е онаа песна моминство детинство... Поздрав до Луничка Честитќи до rici.aaaa за изгубените килограми, се надевам наскоро ќе ти се дуплираат како кај пола Фемина, па да видиш што всушност е килажа. Поздрав до Тесие која обожавам да ја читам.Трендафилка,Хермоса, Витомир... е со тие Англиски аватари неможам да се сетам на сите Dream-girl,Daudream сега би ја издвоила Снегулка Бела во последно време се повеќе ми се допагаат нејзините мислења .
Горде мор, фала ти ептен на поздравот А ќе се најде некој, и тебе ќе те остави без зборови, па после ќе си правиме муабет Поздрав и до Тетинчето кое јас го оставив без зборови Само да му кажам дека не го заборавив
гордана ким ричи.ааааа тессие Mис.ричи дреам-гирл серафима хермоса илипили перла јуле77 грен-ејс сноу.квин хипица хипстер сомеонеспецијал јас по повод празникот и до сите останати шTо не ве пишува повелете
Поздравче до Flower27, girl-miri, Someonespecial, Barbie20, Dog-lover, Gordana10, ariela09, leighton23, mili4ka123, Dala, kikki, Irrepleceable ..... .. Повелетее женскии ладна кока кола
СП бек до Leighton23, ariela09, Ketrin.Moon, Girl-50, mili4ka123, Dala ,Flower27,Someonespecial, и Kaley
Сп до сите што имаат супер-моќи Како и до Абеја Хипстер Dog-lover rici.aaaaa Dream-Girl MaCa-Swiss Ilusionist girl-miri Теска Малецката Самовилка Someonespecial Серафима Divinebutterfly anabel-a И лилит Еве едно Кисче
СП до: Irrepleceable, Dog-lover, Hipica, Kaley, Someonespecial, Dala, Flower27, mili4ka123, Leighton23, Ketrin.Moon, simonna.a, tessie, cresa-jagoda, tinan, tea4e, levely, LittleFairy...
Поздрав бек до Someonespecial,и до комшиите што ја слушаат Paradise city на појачало. Фала и не извинувајте. ПриВатно.
Achtung, Achtung,внимание,внимание!Направете ми место,сакам да си ги поздравам и да ја поделам оваа торта со- ozbilnazena Vikica.cuci bittersweet vinozito1 imelda tessie joelle Abeja