Последниот поздрав ! трендафилка ,хипица ,анакаренина,лилит,хипстер,миличка123,лара22,дузи,пупи.гирл анабе-а.ади888,витомир,мистериозна ,абеја,луничка,плавуша17............... ве има доста ве обожавав сите на свој начин
Спојлер До сите Денеска јас честам За Горде ( Еве мор, да не речиш лоша сум :geek: специјално за тебе, со милка ) И за останатите кои нарачаа чоколадна торта.. За DeepBlue, пошто тој прв си нарача торта со јагоди и тоа со гумени Епа немаше гумени И до останатите кои нарачаа торта со јагоди А и до Хермоса Специјална, со ванила
Ariela09 Kaley mili4ka123 cresa-jagoda dog-lover hermosa daydream rici.aaaa Someonespecial Ketrin.Moon tea4e imelda И до сите останати
Поздрав назад до Флауердаст. Мило ми е што сум ти оставила впечаток Се надевам позитивен е И уште поголем поздрав до форумскиов ВИН.дизел, воедно и благодарност за мојата омилена летна комбинација од чипс и пиво. Што е пријателе оваа употреба на зборчиња како последен и минато време? Се разбира, поздрав и до МаЦа-Свис (иако веќе и‘ го честитав роденденот во соодветната тема ), да биде среќна, весела, заблажена Спојлер и да и‘ се исполни желбата што ќе ја замисли кога ќе дува свеќички И СП до незаменливата Ирреплејсабл