Одамна не сум била на темава. Прво поздрав бек де jEwElRy. Поздрав до: идните мајки на форумов: Snow-Queen, Serafima, Jagoda123, JuLleE, MacenceEna и girl-miri. девојките од Модни критики: anabel-a, marama, Rose96 и Hipster. феминките кои ми се врснички: Katerinceee и Dream-Girl. девојките кој слушаат рок: SweetChild и axl-babe. И сите оние кој редовно ги читам: Hipica, LittleFairy, Dog-lover, lunicka, vitomir, Yipman2, Trendafilka, ... Почастете се:
Еве еден СП до оние кои ги читам: Dream-Girl Little Fairy Dog-lover Somonespecial Sara123 Katerinceee За оние кои вежбаат и се на диета: (како мене) Спојлер А,пак за оние кои си уживаат во храната: Спојлер
Најспецијален поздрав до Mishela и Koritsaki,затоа што се замараат со мене во категоријата "Лице". Ви благодарам! Спојлер И поздрав бек до BlackPiano
Најпрво до славеничката (тетката) MaCa-Swiss (патем очекувам парче торта ) Barbie20 Ketrin.Moon (окажи се нема те ) LittleFairy LittleChili Summerlover pupi.girl(љубовниот напиток мора да делува вечерва е твоја вечер за да си пронајдеш господин Пупко ) Someonespecial machhe GordanaL lunicka
Хитен geek-ски поздрав бек до СОВ Dala, Далка, Даличка... :geek: Геееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееек YouTube. Оу Јеах!!
За срамота, заборавив на imelda, мојата инспирација. Доста изигрававме културни со кафиња, семејни жени сме, не ни` е лесно да се забавуваме со стил.
До свит-чајлд со апел да ме прифати на фб Ти ја праќам маскава шо ја најдов на гугл Се што треба да направиш е да си купиш ајфон,ништо скапо! Спојлер да,така беше И исто им возвраќам на тие што ме поздравиле,ме мрзи да барам кој се ме поздравил де,ама исто како да сум ве поздравила И исто поздрав до Горде И до самуан спешл спешл самуан невр мајнд
ozbilnazena, нека ти е жив и здрав внукот, мажиште Поздрав и до сестра ти, знам како и било и мојот се роди 300 грама помал а и овој изгледа ќе биде голееееем Поздрав бек до : Lunicka Girl50 Someonespecial И уште еден СП до Imelda