СП до: Irrepleceable, mili4ka123, daydream (мор, кај си ти, те снема?), sweet-star, Sara123, feminium, LittleFairy (лудачата моја ), dog-lover, someonespecial, kaley <--- Кој што сака, тоа
СП до: Irrepleceable mili4ka123 ariela09 (тука сум, тука сум, само деновиве имам статус на нинџа на форумов. ) Повелете... (само да ви кажам за мене е тој темно зелениот, од другите бирајте си)
СП до Dog-Lover ( ја избрав бојата за ников зелена затоа што знам дека го сакаш фудбалот па да те асоцира на игралиштето ) rici.aaaa Ketrin.Moon Someonespecial И до сите останати на форумов, кои се разладуваат на жешково време.
Спојлер Gordana10, Serafima, Imelda, tessie, vinozito1, feminium, Golden, Irrepleceable, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Someonespecial, Sara3 поз бек PussyHunter Vitomir Yipman Спојлер
СП бек до BlackPiano ,Golden, ariela09, sara3, Dream-Girl Сп и до Someonespecial,Feminium,Lella, Dala, Yipman2 m2m2m2 mili4ka123 Kaley..
Сие шо сте тим б( а никаде ве нема) п.с. интересна ми стана играва, па поздрав и до СИТЕ ШТО ИГРААТ ТИМ а- ТИМ б
СП бек до Јипи Спојлер И до Maрјан007 Спојлер Најспецијален и до: феминиум - зоооошто си тим Б? ЛитлФејри Сара123 Горде Ketrin.Moon girl.9 Голден сара3 Спојлер
Специјален поздрав до сите на форумов,пошто сум нова тука се надевам на квалитетно дружење и многу споделени работи со сите вас...
Поздравче и до вас спешалка и ариелче ве сакаам и тоа мноогу п.с. немаше да биде интересно да бевме исти тим -посотојано ќе победуваше нашиот тим се шалам бе и јас би сакала да игравме заедно