Специјален поздрав до... Gordana10 tessie Serafima Somenspecial danichap imalda Ozbilna zena lilit Golden girl-miri Moira Slavica999 Srcekrsacka
Ајмооо поздрави овде три за сто, не се буткајте има за свите. И по една музичка желба од Синан СакиЧ за денес http://www.youtube.com/watch?v=GxRlG5A6d0Q
СП до: Divinebutterfly, feminium, Dog-lover, Serafima, Doozy, DAngel, Ilusionist, Dream-Girl, girl-miri, МаCa-Swiss, Gordana10, LittleFairy, Jule.Sk, anabel-a, Hipster, LilBaby, lunicka, Moonstone.17, Vikica.cuci, Irrepleceable, rici.aaaaa, simonna.a, Sara123, Flower27, tweety26, Аntoninaaa, ariela09, Trendafilka, the.vampire.girl, Plavusa.17, teddybear, Petunia-Queen, Dala, Lella, nati44, tessie, Kaley, mili4ka123, Umbrella22.
^Мор,инфракт срце удар ке ме удреше коа видов дека си ме подравила Spoiler Се шалам страшна,се шалам Еден гооолем поздрав и до тебе
Поздравче до Somonespecial, rici.aaaaa, feminium, dog-lover, HollyWoodGirl, mili4ka123, ariela09, Daydream, Irrepleceable, LittleFairy, Golden, Sara123, Flower27, и Hipica Повелетее
Поздрав рикверц до kikkki!** И специјални поздрави до сите што дремат вака до касно како мене. Love you guys!:')
до ЛУНИЧКА. женчево ми е многу мило, и со задоволство си ја читкам цело време. многу често имам желба така силно да ја изгушкам си замислувам често како седиме на некоја тераса и си пиеме кафенце со рандом муабети за животот и како се жалиме од нашите мажи исто така голем поздрав до теси, ели25, абеја, моира, МаченцеЕна, Анатх, и за битерсвит која секогаш ме разнежува со своите постови во сакам да кажам. женички повелете