Јас кај и да е ги очекувам Орце и Тања со акаунт на фемина, да праќаат прекуокеански поздрави у темава.
Gordana10 tessie Serafima Somenspecial danichap imelda Ozbilna zena lilit Golden girl-miri Moira Slavica999 Srcekrsacka SEKERLEMA Ketrin.Moon
pupi.girl ( Убав помин на концерт и многу пупковци околу тебе ) MaCa-Swiss ( повеќе тетка не те викам ќе те викам ДАДА ) Ketrin.Moon Barbie20 ( кхм кхм кој ќе разбереше прв м ? ) Someonespecial LittleFairy ( никогаш не ме заборава ) machhe ( мајуууууу ) jule.sk Summerlover ( смешката ) Ilusionist Westlife ( со погледите ) LittleChili sofijanoka lunicka
Мене како и секогаш,никој не ме поздравува.Forever alone сум Али ајде гоооооооооооооооолем поздрав од мене до сите ваас Irrepleceable,Dream-Girl,mili4ka123,Flower27,eliesaab,Vikica.cuci,Hipica,VIN.diesel,Barbie20,pupi.girl,MaCa-Swiss,Someonespecial,LittleFairy,machhe,jule.sk,Summerlover,Ilusionist,Westlife,LittleChili,lunicka,Gordana10,Rainbow,Offspring,Marjan007,Ketrin.Moon,Linn1,tessie,Serafima,Primavera,girl-miri,Ozblina zena,Lilit,Golden,SEKERLEMA,rici.aaaaa,anabel-a,Moira,the.vampire.girl,srcekrsacka,BoaVista,Shelea,Sara123,Kaley,ariela09,Moonstone17,Dog-lover,feminium,Dala,Spell,Lacrimosa,k.i.m,LaraSolare... И до сите други
До Примадона, Горде, Абеја пчеличката и Феири иако не ме поздравила иииииииии бабадара бе алооооооооооооооооо
Поздрав и до тебе manja666 Поздрав и до тебе Spell Исто така да ги поздравам сите другарчиња од осмо б, лепото друштво, сваќата и пријателите. Ова го кажувам од причина што сакам да ве поздравам сите а да не ве редам "по список" па некого да утнам па да си мисли дека не го сакам и почитувам