СП до СИТЕ. Ме немаше едно време и не знам кој нов, кој си заминал, кој се „вратил“ (if you know what I mean ), ама ве поздравувам срдечно сите и официјално објавувам: Хипи is back!
сп до ненушка, к.и.М фемина90, тедибеарчето. барби, докторката, оффи, старфиш,гордана10, карак, карина (гледам ист вкус имаме), гоу .. и извинете ако заборавив некого имајте убав ден
pozdravce do viki,karak,lina,starfis,zverka,kim,lolipop,doktorkata,maca,kate,gorde,ozi,angelce,vajld,vinozitka,ozbilna zena,hipi,ofspring,anath,ani,katakomba,snake,bluberi,bona,nina,dusica,smajli,gou i mn drugi se izvinuvam sto ne mi teknuva uste nekoja
Сп до сите, сп до Ненушка, која дефинитивно ми ширир позитивна енергија, сп до Ози, ќе ја гушнам и на друго место, сп до редовните и помалку редовните, до Виножитка и до Карак, сп до среќните, не дозволувајте ништо да ви ја одземе таа среќа Сп до депресивните, ајде бе, мијте коси, ветер да ги онси, не бива вака СП ама баш до сите.
поздрав кате и до тебе а воедно и до ненушка и вики4е горде е тука исто така секогаш присутна и редовно си ја читкам. и се разбира ај да не бројам си знаат сите кој ми се драги
оооооо Катеринооооо каква е оваа депресија ајде еве ти гушка од мене и главата горе ти си само една голема бубачка така да си знаеш
Ја видов Вики4е уклучена. Поздрав до неа, недостигаше на форумот И до Ози, сета моја позитивна енергија и ја испраќам нејзе.
СП и до тебе мила..После 10 дена се уклучувам на форумов и имам многу пропуштено..Гледам вредни сте биле..
СП Дејзи Не сум, до пола ми е рефрешот стасан Не бе, ја чекам Гоу да ми мавни една, само таа може ад ме освежи по ваква напорна недела, ако ме почита уште малку со оваа депрес-поза ќе ме убие нинџата СП до тебе и до Гоу за постот најмногу на СДК СП и до СкајЕјнџел и нејзиното гравче, и мама тоа направи, ама со пиперки мешан Па нормално бе луѓе, петок е
Сп до сите кои со нетрпение го чекаја викендов и живи и здрави го дочекаја СП до сите феминки кои си ги обожавамм, вее сакам лепотичиња
НајСП до ози, катакомба, мис-индепендент, вики44е, багуфче, ненушка, офи, го-грл, мацуш, скај, смајли, лолипоп, спичлес, вери, дејзи, вајлд, ангелче, лина, душица, анннни, докторката, мистериос, тедибеар, барби, џули, ива-мици, трендафилка, 2468, горде, лукс, блубери, аничката, карак....и извинете ако заборавив некој,а знам дека заборавив, ама ќе ми текне, и поздрав до сите други, ете и јас еднаш да поздравам