Додека месечината ми се насмевнува(се шалам не се ни смее од волку црни облаци...) би сакал да ги поздравам неколку стари членови. Кој по весник се откажал , кој се преселил во друга држава , кој на друг форум , кој се омажил или оженил и ред други работи . Дали се кријат под други никови или не читкаат офлајн или пак не ни помислуваат на нас ни тоа незнам али би сакал да го одвојам овој момент да им се заблагодарам и поздравам за сите убавите моменти кој ги ми ги дозволија читајќи , листајќи и смеејќи се сите овие 3-4 год . Бlond , LivingGlam, Sephora,Tenkai ,GeorGinnA ,starfish Phyramide ,Lux ,Miss-Independent ,x.Daisy.x, TheCandy880, Breezy ,baguf4e,FBI , Jojoba ,Unfaithful18 ,firequeenn,maja8 ,mina, Alesii, GazdataodParencoJR Go-Girl , Rock-a-Fella ,Theodora , Dushica-sk, La.Reina.Del.Sur , ljubam, BeYourself ,Marilyn-Monroe , skyAngel , AlicaInWonderland ,Smilly и Ивана која нажалост веќе не е помеѓу нас Бидете ми поздравени со една стара и убава песна , хит на времето , уште кога сум го цицал прстето http://www.youtube.com/watch?v=cIUD1Z3pU1g
Специјален поздрав до SEKERLEMA,LADYFLAME,ANTONINA,HERMOSA,SRCEKRSACKA,ABEJA,MORETTI,,TRENDAFILKA,JULE SK,PSIHO ,RICI.AAA,VINOZITO 1,TESSIE,DAYDREAM I MACA-SWISS ве љуби сите Дон Вито
СП ... до сите, кои ме заборавиле, кои не ме заборавиле ... Ве читкам тука сум, ама агендата ми е полна и иако имам што да кажувам, некако не ми се пишува ... Не ме карајте за тоа. До сите и утринско кафе ...
Фала на поздравот поздрав и до тебе, ама не мораше прва да ме пишеш Ајде и од мене поздрав за цело одделение http://www.youtube.com/watch?v=Dyx4v1QFzhQ
До Анабела чисто од што сакам, зашто се сменила на подобро и не е таа Анабела што јас ја памтам. Комплимент
Serafima, julie77, vito, Dream-Girl, Someonespecial, Hipster, Lilit, anabel-a, AngelofArh, Abeja, Yipman2, rici.aaaaa, vinozito1, XMaN, Primadonna и H.VAGA.
Еве, НАЈспецијални поздрави за: Abeja, Supernice, XMaN, Sara123, PussyHunter, vitomir, ariela09, tessie, BlackMarket, mili4ka123, Dream-Girl, Kaley, vinozito1, Serafima, Irrepleceable, Hipster, leighton23, sadgirl21, pupi.girl, mimiiiii, Vin.Diesel, Marjan007... Ми имате оставено само позитивен впечаток, ве гушкамм... Бирајте...
СП до сите што си ги читам,мило ми е што пишуваат и оние што доста време не ги имам поздравено,што ми се мили и интересни,а некои и ми фалат овде...Ве гушкам! julie77, DAngel, Serafima, Doozy, anabel-a, Hipster, Plavusa. 17, teddybear, Yipman2 (си ме пресмеал со супер моќите и козата ), rici.aaaaa, green.eyes, lunicka, Miss.Ricci, k.i.m, Abeja, thelittle17, Libera, Lepaaa, Dog-lover, Barbie20, Adi888, ilipili, Neytiri, LittleFairy, zhap4e, lolyta777, AnuskaNESTLE, Ketrin.Moon,AnaKarenina, Lilit, Vikica.cuci, martinuska, Deepblue, crazylady, Pelikuna, Мrs.Cuper, ludoto19, bittersweet, mili4ka123, tea4e, BoaVista, Annath, 1209, tweety26, eva11, kate21, Mishela Една посебна гушка до Someonespecial,пошто е најмилото чупенце што го знам! И да,навистина си се надополнуваме со музиката А и секогаш знаеш да ме насмееш,паметно размислуваш за твои години и да продолжиш да си така прекрасна и за marama ми се врти в глава песнава од кога,реков ќе ја поздравам http://www.youtube.com/watch?v=ZRip9M3qb-Q А за сите вака:
Сакам да си ги поздравам Spoiler Tessie Serafima Imelda Ozbilna zena Ketrin Moon Lunicka Lilit Gordana10 CuteEva Somenspecial Abeja- Vitomir Precednik skupstine= Moira Annath Spoiler