Поздрав бек до сите човеци шо са ме поздравиле А еден најспецијален поздрав до Гордана,Вито,Спешал,Кетрин месечинката,Абеја,Малечкото оганче што ми е баш мило што се врати ,поздрав и до една девојчица што никогаш ја немам поздравено а многу ми се допагат нејзините мислења ариела09. Знам дека се губам и слабо ве читкам ама не ве заборавам бакнежи и гушки до сите.
karina8-Девојко најреална си на форумов tinka-mace-Колку сме слични не ми се верува Поздрав до вас двете ве сакам
Се срамам од самата себе што толку поздрави сум имала, а јас ни на еден не сум возвратила последно време. Трупче . Навистина се извинувам и простете за долгиот список на имиња, мислам дека половина форум го напишав . Поздрав до сите: rici.aaaaa (која никогаш не ме изостава од своите поздрави, посебно и благодарам), vinozito1, Umbrella22, Gordana10, Abeja, tessie, bittersweet, Micheleljubov, Dala, DAngel, Yipman2, girl-miri, eliesaab, confused, Antoninaaa, Espadrila, AnaKarenina, ozbilnazena, MSkorpionka, Divinebutterfly, Daydream, Primadonna, Someonespecial, BlackPiano, Girl-50, Ketrin.Moon, leighton23, Keti30, feminium, the-girl1, Dog-lover, Dream-Girl, ines.h, vitomir, kikikikirika, Beatriche19... Од срце Ви благодарам . Простете што посебно ги издвојувам . Tenna, да биде силна и храбра како што е секогаш sanjaeva, само да и кажам дека не е сама, дека сум со неа . stylishh, никогаш не те заборавам, иако понекогаш ме снемува .
Vito,најспецијален поздрав до тебе и дојди на чет ни недостигаш таму почасти се Mногу поздрав и до сите со кои се дружиме на чет да не именувам ќе заборавам некој повелете
Поздрав назад до : Moontone.17, Someonespecial, Kaley, MaCa-Swiss, Ketrin.Moon, Psychic, Irrepelceable, Primadonna, Leighton23, ariela09, mili4ka123, Dream-Girl, Divinebutterfly, Serafima, Sw3et.Ang3l гушки до вас СП и до Hipica, Hipster , anabel-a, ,Girl-50 и simonna.a Едит: LittleFairy, како можев да те заборавам незнам
Поздрав и до тебе Дог ловер И кога веќе почнав: Ариелка Миличка Марие.М Дрим-девојката Leighton23 Primadonna Kaley Someonespecial
СП до: Ketrin.Moon, затоа што секое мислење и е од душа напишано Dream-Girl, иако на почетокот ужасно ме иритираше некако ни се пикна под кожа Hipica, бидејќи сакам да ја читам кога пишува на дијалект И до сите девојки кои се сингл и се поздравуваат во СП Spoiler
СП до СИТЕ кои ме поздравиле ме мрзи да ги пишувам сите и да барам Кул Лејди слатко ме изнасмеа пред спиење
Еден СП до Трендафилка, многу бре моме си популарна, кај и да отвори човек може да прочита твои мислења, па и да не е под твојот тукашен ник.