Поздрав назад до: Divinebutterfly Leighton23 Mili4ka123 Поздрав и до Ketrin.Moon, Kaley, Nati.P, Marjan007, Dream-Girl, Someonespecial, Hermosa, Primadonna
Хипстер. Знам досадна сум секој ден, но кога ја видов сликава, ми текна на твоите излагања во дискусијава за магии и гатање и не можев да не споделам импресии. Spoiler
СП до Irrepleceable, feminium, Dog-lover, mili4ka123, Ketrin.Moon, leighton23, Primadonna, Sara123, Someonespecial, LittleFairy, Kaley ииии најголем поздрав до Dream-girl затоа што успеа да ме направиш идиотка, да си заминеш мислејќи дека ќе те плачеме и жалиме и сега конечно бар некои ме сфатија што сакав да кажам во анализата. Со среќа во Грчка Spoiler Само немој да ни ги шаркаш колите со спреј
Teска ти никогаш не си досадна! Нај спешал селекшн поздрав до тебе бе изнасмеа со сликава најјака До тебе една од твоите препознатливи скечеви http://www.youtube.com/watch?v=IUFbxN3m ... ata_player
Поздрав и до тебе ариелке Spoiler супер ќе ни дојдат за славењето ии секако до дрим, поздрав и од мене дрим,среќен пат за Грција ии пиши кога ќе стигнеш или не не подобро не пишувај
Најспецијален поздрав до Dog-lover, Sara123, MaCa-Swiss, Ketrin.Moon, mili4ka123, Irrepleceable, tea4e, Barbie20, leighton23, ariela09, Daydream, feminium, Someonespecial, vitomir, Hipster, Marjan007, tessie и Sw3et.Ang3l Повелетеее Spoiler
COollLady-Огромно благодарам. Barbie20 -благодарам бидејќи никогаш не ме забораваш тука fatamorgana123-среќна сум поради тоа ariela09- да не ја изоставам Kaley- си џапнав од коклетчињата ,фала ти
Последен поздрав до сите ама ако идам во Грчка и тинка-маче ќе си ја земам Феминиум и сите не грижете се не ви пишувам више ќе си најдам некој друг грчки форум и ќе ги замарам Spoiler Се зезам
знаев бе знаев дека уште не чита дрим Spoiler поздрав и до тебе Kaley и до тебе миличка123 повелете Spoiler
Аа феминиум оти мене не ме частиш со пиво и чипс? Не си свесна колку го сакам тоа сега Инаку тинка-маче, Дрим не е умрена па за да ја жалиш Spoiler Најдобри другарки станавте а се знаете само на фемина уау најс :up: Феминиум,златна, Дрим сака само да привлече внимание. Па ете гледаш ние и помагаме и и успева. Ама па ако не и помагаме, ќе се врати на форумов....ако воопшто заминала.
Ихии ариелке незнаев дека сакаш пиво и чипс , ќе се дружиме за ова ајде јас честам барав огромна огроман чинија чипс за тебе ама гугл недава ова е најголемото шо го најдов Spoiler затоа зедов уште една Spoiler па ќе има и за двете ова е чисто за атносвера : Spoiler а овие ќе ги пиеме Spoiler Повелии ама да се знае братска делба пола пола те сакаам mwa : ) mwa (неможам да ставам : * пошо Вашата порака содржи премногу смајлиња. Максималниот дозволен број е 10 ова ќе ме полуди)