Јееееееееееееееееееееее! Пази што си рекла Ариел, јас освен прецедалка не прифаќам ништо подоле! Хај хил, хај стандардс. Јас тебе те обожавам, кога ќе пораснам сакам да бидам како Ариел.
Бидејќи сум нова не се имам здружено со никој ги поздравувам сите уживајте во последниот месец од летото
СП до: feminium, Irrepleceable, Dog-lover,mili4ka123,tea4e, Anonymous996,Ketrin.Moon, leighton23 иии еве да се почастиме.
Irrepleceable, Dog-lover,mili4ka123,tea4e, Anonymous996,Ketrin.Moon, leighton23 и ариелка поздравче и од мене девојки од мене имате кафе за со тортата ии ми фалеи некој на листава аа да секако поздрав и до тебе спешалка
Абе значи еднаш не успеав да ги изнапишам сите имиња у едно мислење , ништо по 3ти пат денеска поздрав и до: girl-50 taylor97 и поздрав бек до Westlife
Специјален поздрав до сите членови на форумот Немам склопено некои посебни пријателства,така што немам всушност кој да поздравам. Ве поздравувам сите,и ви посакувам пријатен остаток од денот. ПС,И посебен поздрав упатувам до Valerin,одамна ја немам сретнато по форумот
Имам први впечатоци за сите па еве поздрави до: leighton23 feminium ariela09 tea4e tessie mili4ka123 Ketrin.Moon LittlePinky