СП до седгрл со убавиот аватар Се надевам нема да бидеш sad уште долго, зашто заслужуваш да го добиеш вниманието што го даваш и да те чуваат како камче на дланка.Те поздравувам со охридски зајдисонца.
СП до Beautiful-princess Moira Lolitta777 meU tessie milicka123 forko thinkerbell Ketrin.Moon dog-lover
Благодарам Hipica за специјалниот поздрав Премногу sad бев кога се регистрирав на фемина,ама сега кога ќе размислам..уствари и не е баш така. А внимание давам давам,критично е кога ќе престанам И зајдисонцето е прекрасно,абе романтики Благодарам уште еднаш за поздравот,те поздравувам и јас од Истокот И те поканувам на дружба
И уште еден поздрав за настинатите феминки .Јас денеска сум подобра,а вие? Вчера ве почастив со чај ,сега еве послужете се со благо!
Специјален Поздрав до...ariela09. Nice to meet you. П.С.Целата е за нас. Може и некое парченце за feminium.
ааа обавезно,ако нема парче за мене ќе ви ја крадам цела *** Поздрав до оние кои ме поздравиле,оние кои не ме поздравиле и сите останати