СП за тие кои ме поздравиле во меѓувреме VIN.diesel,joelle,Gordana10,Someonespecial,Irrepleceable,Marjan007,Primadonna,Divinebutterfly,rici.aaaaa, Ketrin.Moon! Поздрав и за Hipster и anabel-a!
Одамна немам напишано голем поздрав,па еве почнувам,сакам да ги поздравам сите девојки од темава: Marjan007 Kaley Ketrin.Moon Leighton23 Mili4ka123 Someonespecial Divinebutterfly Jule.Sk jEwElRy rici.aaaaa sara123 doglover pupi.girl gordana10 anonymous996 taylor97 anabela-a irreplaceable ariela09 leighton23 Petunia-queen ии да мислам дека ве изнапишав сите,ако некого сум заборавила-поздравче и до него повелетее
Да си ги поздравам Срекичка, Басче, Анабелка, Теси, Ричи, Моира, Лилитка, Шилејка исунчана Ама да си го поздравам и фризерот кој покрај тоа што ме игнорира сеуште му ја имам надежта дека нема да ме зезне една недела пред свадба иначе нема жив да остане
Не сум многу по поздравиве, али еден за дуг спомен и сечање од мене кон сите кое ме поздравиле, и у иднина сакаат да ме поздрават, а уште не знаат Спешал еден од днотото на срцево до Луничка и Теси, до Анабела и Лилибејби, до Другарка која нешто ми ја нема ми забушава, до госпожа Лилит што ќе се пржи на одмор кај и да е, до Сеска што ми ја снема некаде, до Самунанспешл и Викица цуци баш сте цуци и двете, мужите на векот Елементал и Јипи, поглемата сестра Абеја на која не можам да и се налутам колку и да се подкаруваме ама уште чекам да видам што ќе ми остави во тестамент,Теди мече со душа од памук, Јуле и Џулс седум-седум најмилата, Дивајнче и Неутри моите омилени конзулски преубави чупиња, Битерка и нејзин нероден Кастиел стисни го уште малку девица да биде во хороскоп зашто се остало знам дека ќе биде лудо и забавно како брат му и мајка му и Пеперминт жената над сите жени Некој забораив знам, не ми текнува моментално простете ми чеда божји, грешна сум! Многу сум добра, како дедо мраз, т.е баба мразица у лето испуњавам желби на сите, па стиснете една and let it be... Дасвидања, идам и јас малку да пржам салце на сонце јужно предавничко заслужила сам ове године и те како
Најспецијален поздрав, од специјален поспецијален, најспецијален до сега до Yipman2. Само твојот аватар ме развесели денеска. 10000 пати
Специјален поздрав до... сите феминки ова е моја песна кога сум тажна ми дава сила https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UMT490UD5MY&t=10
Ме немало поодамна да ве поздравам сега вака наеднаш еден подолг список lunicka, Divinebutterfly, crazylady, Serafima, Ketrin.Moon, Someonespecial, ludoto19, teddybear Vitomir откако се вратив го немам читнато.. каде си друже и Marjan007... Денес добив многу виртуелни прегратки, па решив и јас да ви пратам по една
lunicka Divinebutterfly rici.aaaaa Someonespecial,Irrepleceable,Marjan007,feminium sara123 doglover ariela09 leighton23 Mili4ka123 jEwElRy Barbie20 Kaley rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Espadrila COollLady Dee