Аиии на каква релаксирана песна ме ставиле Поздрав Ана Каренина, и јас ја имам истата навика, и фала ти ме расположи
Ketrin.Moon rici.aaaaa cresa-jagoda Gordana10 feminium leighton23 srcekrsacka Izaabella Divinebutterfly Maroon5
Barbie20 mili4ka123 Kaley ariela09 Ketrin.Moon Girl-50 feminium Irrepleceable rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hermosa Yipman2
Сп до Kaley, feminium,ariela09,Someonespecial,Girl 50, Dog-lover, Gordana10, LittleFairy, mili4ka123, tessie,anabel-a.
НајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајнајСпецијален поздрав до Yipman2 Нема ден да не ме насмее до солзи со некоја негова глупост Исто најспецијален поздрав до Vitomir Вито, појави се каде и да си, страшно ми недостигаш До Dog-lover и Hermosa
СП до Шилеа, чии постови секогаш ми зрачат со љубов во сите облици и секогаш кога ќе ми текне на неа, автоматски ми се појавува точаче во мисливе
Westlife ( денес навистина ми го направи денот посебен и ме исполни со позитивна енергија фала ти ) MaCa-Swiss ( иако е лоша спрема мене периодов ) Barbie20 Ketrin.Moon feminium mili4ka123 Umbrella22 pupi.girl ( пупкоооо ) lunicka
До овој над мене,шо се праи дека не постојам периодов Исто до Дог-Лавр (не девојче , ти НЕМАШ 13 ГОДИНИ,под 20 не ти давам) И до Гордита,Теа4е,Специјал фурната (самуанспешл),софијанока,хермоса,рррррррррррррррррррр,сара123.
Поздрав бек Марјан007. Е што да ти правам кога си заслужуваш да ти го направам убав денот! Баш ми е мило што сум причина за твојата насмевка во некои моменти!
СП до LittleFairy Ketrin.Moon feminium Kaley, simonna.aa LittlePinky rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Someonespecial Espadrila Irrepleceable mili4ka123 Maca-Swiss LaraSorale Girl-50 tea4e Serafima mili4ka123 и до Lella и Dala што се губат одвреме навреме .. Спојлер заборавив некој сигурно, и на крај пак испадна долг список