денес имам по порачка поздрав, ама не онаков мил како што сте навикнати...туку ваков нинџовски за сите на кои им треба мало освежување и освестување паметни девојки сте ќе си се пронајдете битно е дека Гоу ве сака сите и тука е да ве гушне, ама и да ви удри некоја воспитна п.с. кога ќе и удирам на Кате ќе се качам на столче
Гоу, мене ми треба воспитна Собата во неред, тањири и чаши насекаде, креветот натрупан со алишта...АМА МЕ МРЗИ ДА СРЕДАМ Он-топик Сп до...вајлд чајлд, ози, катакомба, мис-индепендент, вики44е, багуфче, ненушка, офи, го-грл, скај, смајли, лолипоп, спичлес, вајлд ејнџл, ангелче, анннни, докторката,тедибеар,ива-мици,бројче, горде, блубери, аннии. сп до кате21.
Фала на сите за позз !! Јас ве поздравувам сите ама баш сите ! А посебно од тие сите ги поздравувам оние кои се небањанати како јас шо сум денес
Спанџ бе кај си ми ти?ми фалиш од кога не сме си праеле муабет НајСП до тебе ,послее до Смајли Аннни Катакомба Бројче Душица Гоу Скај Дејзи Трендафилка Теди Оффи Ози Докторката Багуфче Блубери Ангелче Аничка Спичлес Ваљда ги пишав сите Aaa да и до Лолипоп мада не сме имале некој контакт ама на многу фино девојче ми изгледа
Фала на сите поздрави денес и јас ве поздравувам девојки еве и од мене поздравче до скај, смајли, лолипоп, спичлес, вери, дејзи, вајлд, ангелче, лина, душица, анннни, докторката, мистериос, тедибеар, барби, џули, ива-мици, трендафилка, 2468, горде, лукс, аничката, карак,ози, катакомба, мис-индепендент, вики44е, багуфче, ненушка, офи, го-грл, мацуш,...и сите сите други
СП до Оззи, да ми биде силна другарката Стварно ми е жал и незнам, немам збор да те утешам... Што да ти кажам, освен дека сум со тебе Поздрав и до сите оние кои ме поздравиле, девојки, денот не би бил ист без вас Многу сум среќна затоа што најдов овакво женско катче и една весела женска дружина
СП до сите кои имаат обврски , а не сакаат или ги мрзи да ги исполнат!!! И еден посебен Сп до Озии, ти ја праќам насилната гушка
И јас истото се прашувам за Сеси, Иренчето, Лукс, Лижалка.... многу ненадејно не напуштија. Поздрав до нив ако читаат.
СП до Ненушка,Кате21,Гоу,Ким,Блубери,Ози,Офспринг,Озбилнажена,Марли,Вики,Катакомба,Ангелче,Карак, Мацуш,Лина24,двете Ани,Бројче,Трендафилка,Вери,Лилит,Рејнобу,Вајлд Чајлд,Вајлд Ејнџел,Багувче, има уште,се извинувам ако заборавив некого и сп до админи,модераторс
сп ... до лина 24 , Блубери , Мисс индепендент , Душица ,Дејзи , Оззи гушки најсилно до тебе ... и сп до сите на кои им се допаѓа времево