СП до: LittleFairy Gordana10 feminium Sara123 Girl-50 Kaley Dog-lover tea4e rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr simonna.a Moonstone.17 Ketrin.Moon DAngel hermosa MaCa-Swiss
Спешл, уште не е изедена тортава мор ? Или е само копија од таа што ви ја пуштив Најспецијален поздрав и до тебе Исто еден спешл поздрав до Марјан007 ( иако сум лоша спрема него периодов )
Сакам да ја поздравам GarpovaV, зошто станала една прекрасна девојка, со добар вкус и за музика, и за облека, и и посакувам многу успеси! Исто, да си ја поздравам Плавуша, зошто секогаш се тешиме, дал за немаштија на покер, љубов, или уписи. Иии секако да ги поздравам сите оние кои се запишуваат на факултет и да им посакам многу среќа!
Поздрав мили DAngel psychic Jule.Sk Marjan007 Sawer Maca.Swiss feminium Ilusionist Gorde Angel4eee Kostic Someonespecial Divinebutterfly Dog-lover Westlife LittleChill cresa-jagoda Dream-Girl Antoninaaa girl-miri Agrona Nati.P JasBia ocila DeepBlue rici.aaaaa Plavusa.17 Adi888 ilipili oneday Greeen Barbyyy eva11 Bubbi LittleFairy srcekrsacka devojka20 Angel-Adriana babadara hermosa Ве гушкам сите
А како шо сум гладна и настрвена на вакви, твојот поздрав ќе го продолжам и до мене...нема смисла само Моира да ја частиш (јесте претседник скупштине али.... ) И фала многу за пирошкиве поздрав бек и до тебе
Оддамна не сум ве поздравила со голем поздрав Редовно ве читам Anouk Gordana10 LittleFairy feminium Macca-Swiss rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Dog-lover Someonespecial DAngel hermosa Ketrin.Moon Primadonna Westlife LADYFLAME SEKERLEMA LittleChili sofijanoka srcekrsacka kostic Yipman2 Marjan007 Sawyer marlonbrando69 Vitomir Јас честам.Живели
Поздрав до: Someonespecial, Marjan007, Yipman2, Ketrin.Moon, Hipica, Kaley, LittleFairy, mili4ka123, Dog-lover и Espadrila.
Serafima, tessie, Kala21, Imelda, Mrs.Bass, Ozbilna zena, Trendafilka, Abeja, Anouk, Anonymous996, COollLady, Dog-lover, Dream-Girl, Ketrin.Moon, Irrepleceable, Little Fairy, simonna.a, Someonespecial, Sexubaby86 Taylor97, Yipman, Vitomir-нешто не не дружи веројатно е на одмор Gordana10 Annath Lilit
Ме мрзи да вртам назад и да барам кој ме поздравил Позз бек ричи.ааа,Anouk и позз бек до сите други кои ме поздравиле(ако ме поздравиле де) Најспецијален поздрав до: -LittlePinky -ocila -Dog-Lover -LittleFairy -SomeoneSpecial -tinka-mace -katerinceee
Од мене поздрав бек до Girl-50 Vikica.cuci Foreveryoungiwannabe Иии поздрав во еден правец до Mishela за фифти дејс оф самр (може така ни е полесно да го прочитаме, а и поубаво звучи од фајв хандред )
Благодарам на поздравот, поздрав и до тебе Благодарам и на другите кои ме поздравиле, поздрав до феминимум, Теа4е, Спешлка, Јуле.Ск, Мили4ка123, Vikica.cuci, Dream - Girl, rici.aaaaa, Аноук А и сп до Мис Ричи :geek: оти ја немат, а ако можи, нека ја имат :geek: И сп до Spell