LittleFairy Dog-lover Westlife mili4ka123-милич си ужива некаде Someonespecial Jule.Sk Moonstone.17 rici.aaaaa Vikica.cuci Girl-50 Grazylady Ariela09 -насмевка на лицето.
СП до hermosa,Gordana10,LittlePinky,Dog-lover,LittleFairy,babaDara и ако некој заборавив извинете П.С. поштарот
Уживав Љубим те СП до Моира , битерсвит (титни ми кога ќе биде го чекаме доаѓањето на новиот Кастиел ) до новите бремени мамс то би, до младите невести и оние што кај и да е ќе биднат и до Ол д сингл лејдис (а зашто да не ) http://www.youtube.com/watch?v=39YUXIKrOFk
Поздрав бек до Anggell ме засрами со описот Foreveryoungiwannabe Divinebutterfly Serafima чувај си го И најспецијален до Kravce, ќе ти титнам обавезно Еве гледаш како го делам Ќе редактирам да не пишувам нов пост Moira уште 40 минути ќе заврши 23-ти ама бандитот абер нема, инаку на денешен ден пред 33 години сум крстена јас Поздрав голем роденденски до тебе
До битерсвит: Уште колку саати кај вас ќе заврши 23ти??? Слушај, мора денес, јас, бандитот твој и Мајка Тереза! Не е шала датумов До имелда: Зошто си лудо моме, зошто со стројници требаше да те мажат зошто рипна директно во животот и зошто си како златен привезок До кравче: Претпоставив дека замина на одмор, ама долго бре жено! Ај сега пафни по некоја за да излезеш од депресијата и сподели импресии До Твиња: Зошто заедно ја м`кневме по кафичи мојава кога беше бебе До ричи аааааа: Се помачи ма, каква честитка! Фала ти најмногу најмногу И сите други што ме поздравиле, што ми честитаа роденден (сите убавини нека ве следат цел живот) и што помислиле на мене Пакувајте се, путујемо!
Serafima, tessie, Kala21, Imelda, Mrs.Bass, Ozbilna zena, Abeja, Anouk, Anonymous996, COollLady, Dog-lover, Golden Ketrin.Moon, Irrepleceable, Someonespecial, Gordana10 Annath Lilit Moira-треба за сите нас да има исто од мпреубавава торта се согласувате феминки нели? Спојлер
ариелка ричи аааа мили4ка дог-ловер холивуд-грл кетрин мун гордана10 спешалка калиас мартинушка викица-цуци феминиум примадонна И до сите останати
Поздрав назад до сите кои ме поздравиле и до сите кои летниот одмор го поминале во границите на нашата мила земјичка.
СП...до ..LittleFairy хаха немај гајле ми го направи денов ,и патем ме изнасмеа (ова дека и јас еднаш згрешив во темата ..што би и кажале...па враќаш а ?)
Специјален, Огромен Поздрав до zhap4e И јас исто го замислував... Сакам кога луѓето се среќни и насмеани Добра ноќ, мирен сладок сон