СП до bittersweet ,нудистот и малечкото што го очекуваме да се роди инаку и мене си ми омилена тука.. Сп и до Lolyta777, Ariel, Моira,Annath, .. личности од кои има што да се научи.. Тенкс женички за сите совети
Позз до Abeja женска убаво да си поминеш и обавезно да ни дојдеш со исунчан гз Позз и до Горданчето дека си ма одамна не сме се муабетиле Исто и до две спешал девојчици Кетрин месечинката и Спешелчето Rici.aaaaa женска овој пат јас частам ,Anouk ми се изгуби и ти гушки и до тебе и до Вито се разбира. Позз обавезно и до две супер жени Ozbilna zena и Serafima Серафимче ти немој да отвараш спојлер да не те мислам Повелете замезете се
Поздрав бек до: Primadonna Ketrin.Moon Antoninaaa Irrepleceable feminium jEwElRy Taylor97 Dog-lover Kaley rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Someonespecial leighton23 Vikica.cuci LittleFairy tessie Sara123 mili4ka123 Добро утро со кафенцево И малку да се освежиме
vinozito1, rici.aaaaa, Abeja, Serafima, hermosa, Hipster, Daydream, Sanjichka007, julie77, ludoto19 и bittersweeet (меѓу другото и бидејќи го сочувствувам и споделувам со неа искуството да се биде мета на прости луѓе, навреди и клетви фром тајм ту тајм. Јбг, сестро, едино оружје им е да се одбранат од вистината која не им одговара, дотаму им е капацитетот, повеќе не можат. Следен пут, кажи му на нудистчето твое да им се исплази на таквите. )
Доцна е за редактирање, па вака на листата ја додавам и sadgirl21. Само борците може да извојуваат победа. Не се предавај!
До битерсвит , се стаписав што би рекле коа го прочитав ова - , како бе , зарем на форумов постојат такви психопати,будали више незнам како да ги наречам...И гајле ми е,нека прочитаат како ги нареков,зашто стварно не ми се верува...Која и да го пишала,не е нормална! Алал да ти е што како што си пишала уво не те боли за ова,ти посакувам се најдобро, eптен си мила,и искрено си една што од почеток ми оставиле добар впечаток..
СП до: Plavusa.17, srcekrsacka, Sawyer, Gordana10, Dog-lover, LittleFairy... вчера девојките од чат Кetrin.Moon, bittersweeet, feminium, ariela09, leighton23, Barbie20, tessie... Има за сите, не се тепајте
денес упатувам во тематаКафе-муабети Специјален поздрав до...ма не само поздрав туку и ве гушкам сите ама баш сите феминки на
Враќам поздрав Теси, само ти мислиш на мене ... И до Битерсвит, хеј грл многу јасно ми е кога будалата тебе ќе те прави побудала ... Денов и мене ми тргна со таков дуел со дотична која нема грам памет. Ја се нервирав, божем ќе истерам правда ... таа си истера нејзиното. Само сила за ваквите или гооолем игнор ако можеш да трпиш тешки ограничености.
До OZBILNAZENA GEA RICIE AAAA ANAKARENINA SENZA.PAROLE TIGERLADY SOMEONESPECIAL SHELEA TEDYBEAR TRENDAFILKA
СП до сите кои го сакаат дождот со песната http://www.youtube.com/watch?v=CvBfHwUxHIk А тие што не го сакаат послужете се за подобро расположение