СП бек до rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ketrin.Moon JEwERy LittlePinky Littlefairy ariela09 COollLady СП и до Maca-Swiss и дечко и
СП до: ariela09, Ketrin.Moon, jEwElRy, Barbie20, Sara123, Taylor97, Dog-lover, leighton23, Vikica.cuci, LittleFairy, Irrepleceable, Primadonna, feminium, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Maca-Swiss и Someonespecial Земете си цури колку ви душа сакат од милкиве Ве гушкам
Лелеее smurffi да знаеш дека ми се малкуу! Омилено нештоо Фала ти што не поздрави и што однапред знам што ќе сонувам кога ќе си легнам. Поздрав и до тебее
^^ Поздрав и до тебе Sw3et.Ang3l Spoiler те заборавивв еј срам да ми е,смотана сум нема да се повтори, I promise
Ketrin.Moon rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rici.aaaaaaa Dog-lover Sw3et.Ang3l ariela.09 Leginton23 LittleFairy Someonecpecial tessie и имењачката Vikica.cuci јас ги обожавам еве и за вас,по желба кој каква сака
Еден поздрав до Hipica & Rainbow. Не сум чатувала со девојкиве за да кажам дали се срцки, дали имаат прекрасен карактер, но ми имаат оставено по еден впечаток. Хипи затоа што ми е онака искулиранка личност, фина според ова што го гледам на Фемина и има прекрасна насмевка, а и ја сака црвената боја. А до Реинбоу затоа што кога ќе видам дека има коментирано во некоја тема стално ми е фацлето натаженко и си размислувам зашто би можела да ја затвора темата. Секој пат. Поздрав девојки, со местенцево. Незнам зашто, ми се допаѓа.
Ти благодарам на поздравот, поздрав и до тебе, до Аноук, Антонинааа, LittleFairy, tessie, Спешлка и цреша - јагода
Поздрав до: Sara123, ariela09, leighton23, LittleFairy, Ketrin.Moon, Kaley, Dog-lover, Someonespecial и Espadrila. Spoiler
Најспецијален до DAngel затоа што заедно со мене цело време го бодреше дечко ми Исто и до Someonespecial, Anouk, LittleFairy и Vitomir Бакнежи и гушки од дечко ми до Dog-lover Има за сите :