Сп до Annath Со задоцнување но од срце. Години нека ти се множат во добро здравје. Ти посакувам многу среќни денови исполнети со љубов, почит и разбирање.
Специјален поздрав до tessie Девојко,не те имам видено во живо како изгледаш ама денес те сонував! Spoiler Беше средна висока девојка,со кафени или зелени очи и носеше високи црни штикли и се расправаше со некого кај супер маркетот кај мене в маало..јас ти викав теси,теси бе! А дали изгледаш вистински како во сонот шо беше?
Сакам да ги поздравам сите оние членки кои пишуваат во темата "Ваши дела - поезија или проза" Искрено сум воодушевена од нивните зборови, од моќноста која вашите дела ја носат. Поздрав до вас и БРАВО!
еден гооооооолем поздрав до сите на фемина, си добив зелено цветче, па ајде да частам, послужете си се
EleonoraLovato, еве и од мене плус една торта. Да ги почестиме заедно сите феминки за зелените цветчиња.. Навалетееее девојкииии
Поздрав бек до сите кои ме поздравиле и ново поздравче до сите ранобусци на форумов доброутро девојки
Spoiler На овој поздрав знаеш ли Кетринке колку сум се радувала!? Велам еј поздрав специјално за мене и плус прегратка Поздрав до тебе...затоа што ме насмеа и ме расположи Spoiler Поздрав и до вас девојки, сите на темата, ама со извинение искрено ме мрзи да пишувам Повелете!
simonna.a (си ме погодила срц, само штиклите не ми се високи и не се расправам толку по улици... повеќе во затворени простории. ) DigY, фала многу за поздравот и чоколатцата rici.aaaaa која никогаш не заборава на мене и секогаш ми прави друштво за виртуелна кафица И до двете мамици шо ме расположија денес (едната е to be, а другата веќе e мамица): bittersweet и Serafima. Лажичињата во раце и на работа
До Tрендафилка Чии коментари за изгледаните филмови ми се порелевантен фактор од оцените на IMDb Вечерва на репертоар во домашново кино пак имам филмче со препорака од неа и еве веќе сум си седнала пред телевизор како десното минњонче Со големи очекувања - не толку од филмот, колку од нејзиниот коментар
Dark-Lady, Ruby.rose, Barbie20, Ketrin.Moon, LittleFairy, Someonespecial, vinozito1, leighton23, Westlife, Taylor97, Adi888, Plavusa.17, Summerlover, Name . pupi.girl ( за малку ќе ја заборавев )
leighton23..благодарам Ариела09...за....дел од моите зборови кои никогаш не ги кажав а ти ги пренесе. Што те има.Некаде.
До кетрин мун еден не голем,огромен,џиновски поздрав До Мацко , Самуанспешл,Кул.Лејди (и минатиот пат сакав да те поздравам,те заборавив,пу сТрам да ми е,нема да се повтори ) , Гордита/Горде/Гордана/Гордисимо невр мајнд , Анук, Витомир, сестра ми ЛитлПинки ,ДивајнБатрфлај и до Дог-лавр
сп до Vitomir,Vinozito1,Gordana,10,Tessie,Wild girl et Simona.a ,Pupi girl,Maca Swiss,Leighton 23,Sekerlema,Anouk,Barbie 20,Marlonbrando69,и до сите оние со кои се дружиме на чет Tука да појадуваме сите заедно Mногу ве сакам
СП до: Chocolate.me, Someonespecial, Dog-lover, LittleFairy, tessie, leighton23, Ketrin.Moon, MaCa-Swiss, bittersweet, Serafima, tea4e, Adi888 и Plavusa.17.