feminium LittleFairy Valentina.Vaki MaCa-Swiss COollLady hermosa Wild-GirL Girl-50 jEwElRy Moonstone.17 Dog-lover DAngel Golden Kaley
Поздрав до спешалка која секогаш кога ќе се сетам да и пишам ЛП,инбокс или поздравче ми го презема редот и прва ме поздравува ариела09 која во последно време ми делува некако тажно и со нетрпение чекам да се врати ариелка,онаа која не ги поднесуваше децата желни за внимание со ваков аватар * наочари +/- ве сакам девојкии и тоа најмногу повелетее подеднаво да си поделите и да не се карате
СП до Имелда и да знае дека следниот пат очекувам вакво нешто да направи: http://www.youtube.com/watch?v=UQFMy9Tz8dY Ова е едно од моите нешта кои морам да ги направам.
feminium Someonespecial Girl-50 Moonstone.17 Dog-lover Kaley Marjan007 LittleFairy Anonymous996 Barbie20 Vikica.cuci rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Rici.aaaaa
До Sara123, со ветување дека ќе надокнадам со пишување од другата недела натака. Се трудам да го намалам користењето на интернет.... ама не иде.... Пукната сум за сладолед, а немам моментално, па еве тебе да те почастам, виртуелно. Ако имаш, касни и за мене
Голем поздрав до Кетринка Месечинката Поздрав и до Moonstone.17 COollLady Barbie20 Girl-50 Kaley Marjan007 ariela09 Vikica.cuci feminium hermosa
Специјален поздрав до: Ketrin.Moon the other me и feminium јас сум си старата ариелка повторно но аватарот не го менувам. Бар некое време и секако поздрав и до Irrepleceable Primadonna jEwElRy Taylor97 Dog-lover Kaley rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr leighton23 Vikica.cuci LittleFairy tessie vickyy90 Moonstone.17 Someonespecial
Spoiler СП бек до LittleFairy, Girl-50, Someonespecial, Ketrin.Moon и Kaley која што ја заборавив минатиот пат СП и до сите фанови на Баерн и Челзи :geek:
Значи...еден специјален поздрав до: Gordana10 Sara123(да ме носиш кај Армин Ван Бурен на концерт ) leighton23 сестрите LittleFairy енд LittlePinky Dog-lover(Баерн ќе победи-не бери гајле Someonespecial tessie бе браат mes amies hermosa et Wild-Girl Исто така поздрав до сите феминки Spoiler (ве частам )
СП до: Ketrin.Moon, Gordana10, ariela09, AnaKarenina, Irrepleceable, Kaley, feminium, Someonespecial.
Поздрав до Спичлес. Почасти се Ете така, кога никој не ме части, јас сама си се почастувам! За мене повеќе П.С. Ова корисно мислење на Speechless и се допаѓа на: Speechless
Ајде и јас да упатам специјален поздрав до: Горде - Жива енциклопедија си девојко! Hermosa & simonna.a - Bonjour! Како и до: Someonespecial, Maca-Swiss, DAngel, Spell и LadyFlame! И за да биде поздравот „повкусен“ : Spoiler
Специјален поздрав до... Serafima tessie Mrs.Bass Somenspecial Trendafilka Imelda feminium Gordana10 Lilit Ketrin.Moon SEKERLEMA kala21 sweet-star Agrona valentina.vaki Lepaaa Vitomir
СП до: Kaley Ketrin.Moon Marjan007 LilBaby COolLady Hermosa Someonespecial Umbrella22 Anonymous996 Leighton23
Dog-lover - цц засрами се како можеше мене да ме заборавиш се шалам мила поздравче и до тебе најголемооо СП бек и до девојките кои ми се многу драги: Someonespecial Ketrin.Moon leighton23 ariela09 Vikica.cuci Barbie20 Primadonna Moonstone.17