ariela09 Someonespecial Ketrin.Moon Vikica.cuci leighton23 Moonstone.17 rici aaaaa Barbie20 Primadonna cresa-jagoda Hipica maca-swiss martinuska dog-lover kaley ladyFlame feminium Ana Karenina Sara123 mili4ka123 И до сите оние кои ненамерно сум ги заборавила Spoiler
СП до: Irrepleceable ........................................................................................................................................................ СП и до СИТЕ останати членови на
Irrepleceable поздрав и до тебе И јас се придружувам на честитките од Кетринка најубаво да си поминеш на одмор!
Сп бек до Sw3et.Ang3l, simonna.a, sweet-star, Кaley, Irrepeceable најубаво да си поминеш Поздрав и до сите феминки, да ја споделам среќата со вас
Сеа гледам „вратија се Шиме“.... поздрав Хипстер и добредојде во македонската сурова реалност. (П.С. Ај пофали се колку пари ти украдоа предавниците и колку ти ја изгребаа колата. )
Mrs.Cuper Anonymous996 Irrepleceable поздрав бек имај убав одмор Dog-lover честитки за победата вчера Hipster welcome back Ве гушкам сите
Поздрави до ariela09 Someonespecial Ketrin.Moon Vikica.cuci leighton23 Moonstone.17 rici aaaaa Barbie20 Primadonna cresa-jagoda Hipica dog-lover kaley ladyFlame Sara123 mili4ka123 иии мислам толку сте,ако некого сум испуштила соориии аа да и поздрави поздрави и поздрави до спичлес(вака беше нели) ии Irrepleceable убав помин на одмор
Сп до Speechless,Dog-lover, tessie ,Someonespecial, feminium,Girl-50, AnaKarenina,LittleFairy,Gordana10, Dala, Tiki-lolipop,Kaley, prettyliar, ariela09.
До сите кои ме поздравиле деновиве, дури сега гледам. Дај ве молам имајте милост спрема мене, полека со тоа благото. И онака толку ми треба. И до Глоси-Грл, Гордана10 и Спешлка.
СП бек до Спешлка, феминиум и теа4е СП и до Кетрин. Мун, омилена си ми стварно, навистна уживам читајќи ти ги постовите !
Mrs. Cuper, AnaKarenina, Glossy-girl, pamelche & drum roll please .... Hipster - че ! Хипстеро, ја те клаих задња зашо си ми многу срце личност, ништо лошо не пројдува покрај тебе, зашто има одличен вкус за серии и си серијо-мањак.
Благодарам Лаверче Dog-lover ретко паметна,културна,прекрасна,личност за своите 13 години,искрена,позитивна, одговорна... еве среќа...