Сп до Хипица .СП дп оффи, лилипоп, оззи ,еднаш ми кажавте дека добро ве подредив А сега ќе ја искарам оффи ,нешто љута на мамичка те читам, те читам јас ,посебно на една тема ...каде што многу ми се допадна ... ми даде повод да му одржам лекција на мојот син Поздрав до сите Феминки да не ве набројувам стално некого заборавам
СП до оние кои вечерва ќе си седат домче СП до Аннии,Смајли,Вајлд,Ангелче,вики44е,душица,гоу,хипи,кате,спичлес,дејзи,оззи,оффи,гордана,скај ејнџл,мисс индепендет,блубери,карина,ким,анфеитфул,лолипоп,вери,старфиш,бројчето,карак,гоу,трендафилка, реинбоу,џули...и сите кои ги заборавив ве гушкам ситеее мили
И јас се мислам преска ми се излаваше , а сега не Фала на позз .Позз до ситеееееееееееееееее !!!!!!!!!
До Горде, Гоу, Вајлд, Хипи, Ариел, Ана...и сите останати. Сп до сите кои што ќе си останат дома вечерва. До сите кои што се болни, и до сите кои што се изморени. Специјален поздрав до СИТЕ, без исклучоци!
Поззз до сите ШТИПЈАНКИ и чекам некоја да стапи со мене во контакт ....оти сама ке пукнам во овој Штип .. сакам да се дружам... и позз до сите што и оваа сабота дома ке си седат....ааа и да не заборавам позз и до оние кои спремаат зимници лупат пиперки,мешаат ајвар хахаха
СП до Мисс-Индепендет-ај мисс ју Ким,Ангелче,Оффи,Ози,2Ани,Трендафилче,Лоли,Катакомба,Вајлд,Мацуш,Ненушка,Хипи,Џули Скај,Bери,Бројче,Виножитка,Гоу,Блубери,Горде,Душица,Спичлес,Викиче,Кате,Озбилна,Дејзи,Багуфче ... Сп до сите
Сп до сите што не знаат што да прават со себе , и трошат време на Фемина или на нешто друго безполесно
Ај и јас да направам еден подолг список за поздрав, како Гоу, пред некое време. Ја поздравувам мојата сестричка Оззи Ејнџел, Трендафилчето, Озбилна жена, Сесилија (се изгуби некако ), Смајли, Спичлес, Анфејтфул, Лолипоп, Гоу, Ненушка, Хоупфул, МиссС, Бројчето и Благуфчето! И поздрав до онаа што ме додаде на фејсбук па ме избриша.
СП до мис-индепендент и багуфче, ми текна сега на нашата игра:вистина или предизвик, баш беше интересно тогаш И СП до мојата поморска дружина, ве сака сунѓерот боб