Поздрав за сите ученици шо моментално се мислат шо да облечат за сабајле а посебно за оние што се прва година
Специјален поздрав до учениците.Со лесно нека ви се редат само успеси во дневниците. Создадете многу нови пријателства.Средношколските се паметат цел живот. Брзо нека ви поминат часовите
Поздрав и до тебе Owi И најспецијален поздрав до Sekerlema, Vitomir, DAngel, Jule.Sk, Someonespecial, srcekrsacka, Dala, Kaley, Girl-50, hermosa, feminium Да не ги заборавам Gordana10 и Marjan007 Не за друго, ги немам поздравено четири илјади, деветсто осумдесет и шест милениуми Повелете
ariela-09 - Ми се допаѓа тоа што си многу либерална и опуштена за некои теми, патем ми се допадна твојот став во една тема. Dog-Lover tessie - За точката .
^ Мене па за срцекршачка оваа ми е совршена песна, совршена!!! На неа ме потсеќа кога и да ја чујам. http://www.youtube.com/watch?v=7YvAYIJSSZY
Трендафилка и веднаш мора и Мечето да биде се фер и коректно . Хипстер Теси и АнаНестле. И секако Анат, не знам нејзе колку пати во животот треба да и се заблагодарам На сите мои глупи прашања и макотрпни одговори од нејзина страна . и на Битерсвит, да и честитам за синчето
СП до simonna.a (Прости за задоцнувањето ) Gordana10, tea4e & Dog-Lover Поздрав и до вас-пилишта мои! Ве бакнува малиов БрусЛи. Кажете колку е срцкаст? Ииии, СПЕШЛКА ја забораив. Прости пиле. Гуш.