СП до: Lilit(те снема во последно време или така ми се чини ), Umberella22, Ketrin.Moon, leighton23, Gordana10, Someonespecial, Hipica, Divinebutterfly, Trendafilka(обожавам да те читам), tessie, LilBaby.
СП до: ~feminium ~Someonespecial ~Dog-Lover ~Kaley ~Primadonna ~Hipster ~Girl-50 ~MaCa-Swiss ~ariela09 ~Irrepleceable ~Umbrella22 ! Повелете : Спојлер
Вито бе, си ме згрешил Требаше со 2 Ц - МАЦЦА-МЈАУ Најголем поздрав до тебе Сакаш ? Не ги заборавам SEKERLEMA, Ketrin.Moon, Gordana10, Petunia-Queen, Jule.Sk, Vinozito1, Dog-lover, Yipman2
Специјален поздрав до една женска kravce за да не биде поздравот празен, во прилог и го испраќам суштествово.
awwww http://lolsnaps.com/upload_pic/AfterALongDayInTheParkCutenessOverload-82879.jpg Поздрав и успешен ти студентски живот ти посакувам и да идеш на студентските забави на електро, евтина ракија даваат (или даваа.. на времето )
Спојлер Поздрав бек и до тебе "Valentina.Vakiсрце си Да си ги поздравам Serafima Tessie Mrs.Bass Joelle Tendafilka Lilit Agrona Lioones Imelda Abeja girl-miri barbie20 Vichy-вчера ме изнасмеа Ozbilna zena-те нема нешто... недостасуваш!!! Gordana10 M-e-r-i Vitomir Спојлер
leighton23, Petunia-Queen, Dog-lover, Divinebutterfly, Barbie20, Ketrin.Moon, COollLady Ivinakit, Serafima...
Ти благодарам на поздравот, поздрав и до тебе, до Спешлка, Мис Ричи ( ја немат, ама читат :geek: ), Maca - Swiss, hermosa, Wild - Girl, Теа4е, нати44, Серафима, Антонинааа, ричи.ааааа и tessie