До оние од фб шо ни` се сеиреа за поразите...Срби, Грци и тако даље... Who's crybaby now? http://www.youtube.com/watch?v=G7QME0bzZuA
Little Pinky и фраерката со потечени образи и со еден прамен помалце (знам срце многу ти значи ама не ти го враќам ) ахахахахах
Oooo, благодарам Кетринке, поздрав и до тебе, некако сеуште се чудам и не можам да си замислам какво е тоа бебе компир, али нема врска
Dog-lover-хихи затоа што си ми мераклика за зимницава завршувај со кечапот, денес ајвар се прави кај мене три тегли ти пакувам.
Спојлер Сп бек до Sara123, Anonymous996, girl-miri, COollLady, Divinebutterfly, Kaley, Petunia-Queen, Maca-Swiss, Umbrella22, Someonespcial, mili4ka123.. СП до Кетринка Спојлер директно од шерпа за тебе psychic која неќе да ме прифати на фб LittlePinky и Симонка ( simonna.aa )
Среќен роденден Софи.Среќно полнолетство. Ти посакувам сите желби да ти станат реалност. П.С. Чувај парче торта и онака сме комшии може ќе наминам.
голеем поздрав до sweet-star, dog-lover, vitomir, kostic, anouk, jule sk, marlonbrando69, ketrin.moon,ladyflame.....
Поздрав назад.... dog-lover psychic SweetChild vinozito1 LittleFairy vickyy90 rici.aaaaa И.... MaCa-Swiss Serafima Someonespecial Sara123 Umbrella22 ariela09 feminium Kaley leighton23 mili4ka123 Anonymous996
Поздрави и гушки до Someonespecial mili4ka123 Vikica.cuci Kaley Ketrin.Moon Dog-lover Barbie20 Umbrella22 ariela09 LittleFairy И sofijanoka среќен роденден