ariela09, Elennaa, LittleFairy, Kaley, Moonstone.17, Anonymous996, Barbie20, Divinebutterfly, lunicka, imelda, vinozito1, Marjan007, Yipman2, MaCa-Swiss, Аnouk
Спојлер СП бек до SweetChild, sofijanoka (Среќен роденден софи ) psychic, Ketrin.Moon, leighton23 и Moonstone.17 ве обожавам женски гушки до вас СП до сите што се настинати и болни Спојлер мене вчера ме фати стомачен вирус да си се пазите
СП бек mili4ka123, Petunia-Queen, leighton23, Ketrin.Moon, Moonstone.17, Someonespecial ... и поздравче до Dog-lover, feminium, Sara123, LittleFairy, Barbie20, Sw3et.Ang3l, Gordana10, Umbrella22 ...
Лудо, сеа ми текна пред малку телепатија сме мор јас и ти и Хитлер бил вегетаријанец и сакал животни Така и нашиов диктатор, ист хитлер Ќе падне мор ќе падне на избори,има среча поштеног човека. Ти пуштам еден секс он д бич, у секоја конотација, убајни само на некоја плажичка вака есенски да тркнеш на викенд бар
СП до: Ketrin.Moon, Umbrella22, leighton23, Someonespecial, Sara123 и секако да не ја заборавам форумџиката која со секој свој пост уште повеќе ми се допаѓа како личност, Hipster
Одамна не сум ве поздравила..ајде сега еден подолг список Kaley Someonespecial Ketrin.Moon Umbrella22 Leighton23 Anonymous 996 Marjan007 rici.aaaaa Mili4ka123 rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Divinebutterfly Irrepleceable Lilbaby COolLady Tessie
Десет години немам шкртнато во темава, па еве сега му било редот СП до Sara123, Barca-gril, Vikica.cuci, Ketrin.Moon, Umbrella22, leighton23, Someonespecial, Barbie20, Irrepleceable, Lilbaby, COolLady, Tessie, rici.aaaaa, Mili4ka123, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Kaley, Dog-lover, ariela09, Elennaa, LittleFairy, Anonymous996, sofijanoka, s1a1n1d1r1a1, feminium, psychic, LittlePinky и до сите останатиии феминкии
До Доги. Спојлер Оздрави побрзо. Поздрав назад и до Спешлка, Барби, К.(си знаеш која си ) и Тејлор97-че. Ве гушкам сите.
Во светот на ШТУРЦИТЕ само чудесно тајно НЕ веруваат пилињата што си мечтаат,пилињата што си сонуваат Поздрав до штурките,а за пиленцата...чекајте штурец во пакетче пред врата Иф ју ноу ват ај мин Поздрав ај нека е СП до главната штурка Анонимус996,Догито,теа4е,Дрим(знам дека си за штурци,така потајно си за пиле) ај и за сите шо сте за пилето Еден прегооооооолем СП до Хермоса лав ју ту да мун енд бек! Тенкју,претенкју