Lovy1 Одамна се спремам да те поздравам ама заборавам читајќи ти ги мислењата сфатив дека многу сме слични па дури и физички изглед
Школово изгледа од денес нема да ме остави да уживам малку повеќе на Фемина Освен петок сабота и недела Ова не значи дека ќе престанам да ве читам и дека ќе ве заборавам Затоа еве од мене еден голем поздрав до сите вас...ве сакам поздрав DAngel Maca-Swiss Someonespecial Dog-lover Anonymous996 Gordana10 Primadonna Ketrin.Moon sofijanoka Marjan007 Аnouk Westlife LittleFairy Plavusa.17 Sawyer vitomir kostic hermosa Sekerlema Ladyflame
Поздрав бек Jule.Sk Поздрав и до DAngel,Marjan007,vinozito1,LittleFairy,Dog-lover,Dream-girl,smigool. Пријатен ручек! Сега го видов и поздравот од Gordana10. Поздравче и до тебе!
СП до Irrepleceable -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Поздрав и до СИТЕ останати членови на
Да си ги поздравам Serafima Tessie Mrs.Bass Joelle Tendafilka Lilit Agrona Lioones Imelda Kala21-убаво е што пак не дружиш убавице Ketrin.Moon Abeja girl-miri barbie20 Valentina.vaki-срцкава ни е на одмооор,убо убо Ozbilna zena Gordana10 vinozito1 Vitomir Marjan007 Yipman
Gordana10, Jule.Sk, Ketrin.Moon, Dog-lover, Umbrella22, anabel-a, Vitomir, Yipman2, и до сите оние кои се изненадени, некој ги изненадил, изненадиле некого во моментов Јадења не ви пуштам, ќе се расипат до таму Ве гушкам сите ( За инает на Јипи ) Поздрав и до Hipica, со порака свечено да ме пречека на Аеродромот во Охрид, Сабота Бакнежи до тебе
Најспецијален од Озбилна Додека мама Озбилна пишува ... Дејан го среди последниот куфер за Дојчланд Ја Горде, лично прочукан -по навика Gordana10, биди поздравена од Дејан и Мама Ивана Се најубаво.
до сите што денес се вратиле дома како мачиња избањати од дождот Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=DtKglorUMUk 0:43та секунда
и до сите останати cheers ladies Primadonna sofijanoka Dog-lover Gioia sesilija lollipop93 Summerlover Hipster Tanjamm kva Lilbaby
Сп и до LittleFairy и нејзината сестра LittlePinky ( не дека се стварно сестри, ради имињава ) :geek: